Restart sezóny - Bundesliga pokračuje už o víkendu a přímé přenosy z velkého fotbalu uvidí diváci na Telly
Autor: TELLY , e-mail: info@telly.cz Přidané: 15.05.2020

Český televizní operátor Telly přinese o víkendu 16 přímých přenosů z první a druhé německé Bundesligy. Fotbaloví fanoušci, kteří nejsou zákazníky Telly, si mohou přístup ke sportovním stanicím v nabídce Telly zajistit zakoupením krátkodobých balíčků Sport.


Čekání na špičkový fotbal je u konce. Po dvou měsících se o víkendu rozbíhá první i druhá německá Bundesliga. „Přestávka bez živých přenosů trvala dlouhých 65 dní,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel Telly. „Chceme proto potěšit diváky a v průběhu víkendu odvysíláme 16 přímých přenosů na stanicích DIGI Sport a v pondělí k nim přidáme další v podobě dohrávky mezi Brémami a Leverkusenem,“ upřesňuje Vladimír Rusnák.

V sobotu je na programu souboj velkých rivalů v Bundeslize, známý jako Revierderby, ke kterému bude připraveno i televizní studio. Filip Mentel se v něm spojí i s dvojicí bývalých českých hráčů, kteří oblékali dresy týmů, které se v duelu postaví proti sobě - Janem Kollerem, někdejší ofenzivní hvězdou Dortmundu a Radoslavem Látalem, který strávil v Schalke sedm sezón.


Přímé přenosy 16.-18. května na Telly

Sobota 16. května

2. Bundesliga

12:55 DS1 Bochum – Heidenheim (komentuje D. Mucha)
12:55 DS2 Karlsruher – Darmstadt (M. Skáčik)
12:55 DS3 Regensburg – Kiel (K. Jakubovič)
12:55 DS6 Aue – Sandhausen


Bundesliga

15:25 DS2 RB Lipsko – Freiburg (M. Skáčik)
15:25 DS3 Hoffenheim – Hertha Berlín (K. Jakubovič)
15:00 DS1 Dortmund – Schalke (M. Lukáč a S. Suvák, ve studiu F. Mentel, host M. Karhan)
18:25 DS2 Frankfurt – Mönchengladbach (S. Suvák, M. Lukáč)
15:25 DS7 Düsseldorf – Paderborn
15:25 DS6 Augsburg – Wolfsburg


Neděle 17. května

2. Bundesliga

13:25 DS2 Wehen – Stuttgart (D. Mucha)
13:25 DS3 Fürth – Hamburg (F. Mentel)
13:25 DS1 Bielefeld – Osnabrück (K. Jakubovič)
13:25 DS7 St. Pauli – Norimberg


Bundesliga

15:25 DS1 1. FC Kolín – Mainz (S. Suvák)
17:55 DS1 Union Berlín – Bayern (K. Jakubovič)


Pondělí 18. května

Bundesliga

20:25 DS1 Brémy – Leverkusen (S. Suvák)
Vysvětlivky: DS = DIGI Sport


Jak sledovat zápasy na Telly

Všechny stanice DIGI Sport v nabídce Telly jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům, kteří mají balíček Střední nebo Velký, případně balíček Sport. Zákazníci s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD.

Sportovní fanoušci, kteří se chtějí na Bundesligu dívat a nejsou ještě zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně všech Digisportů.
  
SPORT na 1 den SPORT na 3 dny SPORT na 7 dní
80 Kč 100 Kč 150 Kč


Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly
Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 15. 5. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28127/restart-sezony-bundesliga-pokracuje-uz-o-vikendu-a-prime-prenosy-z-velkeho-fotbalu-uvidi-divaci-na-telly/