Zařazení programu Hobby TV do nabídky Skylinku
Autor: M7/SKylink , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 20.05.2020
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení nového programu Hobby TV. Program je naladěn na předvolbě 41 a bude standardně k dispozici všem zákazníkům Skylinku s balíčky Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet a nyní, v rámci promo vysílání, všem zákazníkům Skylinku. Zařazení do služby Skylink Live TV se připravuje.


Od 20. 5. 2020 se mohou zákazníci Skylinku těšit na další zajímavý program – Hobby TV. Hobby TV osloví každého, kdo rád kutí, cestuje a potrpí si na design. Hobby TV vás chce inspirovat, motivovat a naladit na kutilskou notu. Nasměrovat vás tak, abyste si poradili téměř se vším v domácnosti. Ukázat vám ty nejkrásnější destinace z celého světa. A to zdaleka není všechno. Hobby TV je tu pro váš odpočinek, relaxaci a zábavu.

Zákazníci, kteří používají starší typ satelitního přijímače bez funkce automatického ladění a uspořádání programů (FastScan) a program na předvolbě 41 nenajdou, si jej budou muset naladit manuálně, a to s použitím následujících parametrů pro naladění:


Technické parametry pro naladění programu:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 739 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/ 8PSK
Pilot: Off

Pro příjem programů je potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A., Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 20. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28136/zarazeni-programu-hobby-tv-do-nabidky-skylinku/