Portugalský fotbal se po pauze vrací na Sport1 a Sport2
Autor: PR.Konektor CZ. , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 28.05.2020
Benfica, Porto, Sporting, Braga a další zajímavé kluby se po koronavirové krizi vrací zpět obrazovky naší sportovní televize. Portugalská nejvyšší fotbalová soutěž, v níž zbývá odehrát ještě deset kol, se rozjíždí ve středu 3. června 2020 a skončit by měla 21. července 2020.


Původní plán rozjet ligovou soutěž už 30. května byl před několika týdny změněn ve prospěch klubů, které musí specifickým způsobem připravit stadiony na úvodní zápasy bez divácké účasti, ovšem s přítomností televizních štábů a osob nutných k zajištění průběhu zápasů.

Formát soutěže se nemění a navazovat se bude klasicky na duely 25. kola. Výraznější změna proběhne pouze v tradičních hracích dnech. V dohrávané části sezóny se bude častěji hrát i přes všední dny. Některá kola dokonce budou rozehraná přes všechny dny v týdnu.

Sport1 a Sport2 bude stejně jako před pauzou nabízet tři vybraná utkání z každého jednotlivého kola a k tomu tradiční sestřihy ze všech odehraných zápasů kola. Už příští týden ve středu 3. června ve 22:15 bude k dispozici přenos z utkání Famalicão – FC Porto (Sport1) a ve čtvrtek 4. června duely Benfica – Tondela (20:15, Sport1) a Vitória Guimarães – Sporting (22:15, Sport1).

V ligové tabulce zatím o titulu zdaleka není rozhodnuto a následující utkání nebudou postrádat intenzitu. FC Porto vede o jediný bod před mistrovskou Benficou, navíc ho čekají utkání se Sportingem i Bragou. V posledním kole se můžeme těšit na legendární lisabonské derby, které se odehraje na supermoderním Estádio da Luz.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe:

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor, 27. 5. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28153/portugalsky-fotbal-se-po-pauze-vraci-na-sport1-a-sport2/