Telly aktualizovala aplikaci pro Apple TV
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 05.06.2020
Televizní operátor Telly přichází s aktualizovanou verzí vlastní aplikace pro Apple TV. Změnou prošla grafika a přibyly také nové funkcionality, které zjednoduší a zrychlí ovládání Telly při sledování jejích programů v aplikaci Apple TV. Vylepšená aplikace je určena pro všechny uživatele, kteří sledují internetovou televizi Telly prostřednictvím Apple TV.


„Aktualizací aplikace pro Apple TV pokračujeme ve sjednocování našich aplikací pro jednotlivá zařízení a zjednodušujeme ovládání,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly. „Nová je grafická podoba přihlašovací stránky, zrychlilo se načítání EPG informací o programu a udělali jsme další drobné úpravy a vylepšení,“ upřesňuje Iveta Šlapalová.

Všechny funkce z předešlé verze, například možnost listovat v programech až sedm dní dopředu, vyhledávání pořadů, sedmidenní archiv zpětného zhlédnutí, nahrávání pořadů a další zůstaly dál k dispozici v nezměněné podobě.

Aktualizace se zákazníkům provedou automaticky. Pokud mají zákazníci automatické aktualizace vypnuté, novou verzi si mohou stáhnout manuálně prostřednictvím menu Apple TV.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly
Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 4. 6. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28181/telly-aktualizovala-aplikaci-pro-apple-tv/