Show Jana Krause – 10. 6. 2020
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.06.2020

Zpěvačka Marie Rottrová, herec Lukáš Příkazký a fotbalista Tomáš Řepka se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. června ve 21.35 hod. na Primě.


Marie Rottrová – milovaná, obdivovaná a neměnná zpěvačka. Svůj první hit zpívala v Československé televizi v roce 1961. Zúčastnila se soutěže a vyhrála. Její talent nešlo přehlédnout. Ani její půvab. Ve Slezsku žila až do roku 1985, zpívala s kapelou Flamingo (později Plameňáci) a jako sólová zpěvačka se věnovala milovanému soulu. Písně Řeka lásky, Markétka, Lásko, voníš deštěm a spousta dalších se staly nesmrtelnými československými hity a Rottrová zpěvačkou, která byla vždy milována davy i uznávána kritiky. V roce 2011 šokovala své fanoušky, když oznámila konec své kariéry. Netrvalo však ani tři roky, aby zpěvačka zjistila, že bez zpívání nemůže být a k návratu na pódia tehdy prohlásila: „Hrozně se těším, protože jsem změnila své rozhodnutí o ukončení kariéry. Zjistila jsem, že to bylo předčasné a že jsem se v podstatě spletla. Ale aspoň jsem si tři roky odpočinula.“ Ačkoli se nerada veřejně prezentuje jinak než zpěvem, v případě Show Jana Krause udělala „česká Lady Soul“ vzácnou výjimku.


Lukáš Příkazký – herec, kterého diváci nejlépe znají jako nadporučíka Lupínka ze seriálu Rapl a koktavého prince z pohádky Sedmero krkavců. Naposledy se herec Lukáš Příkazký v kinech objevil v letošní crazy komedii Případ mrtvého nebožtíka. Dobře známý je i divákům Dejvického divadla, v jehož angažmá je od roku 2018. Pochází z moravské Strážnice, miluje folklor, tančí v souboru Demižón, doma má několik krojů, hraje na klarinet a před rokem a půl se stal otcem syna Adama. „Často jsem natáčel s opravdu malými dětmi. Točili jsme třeba scénu, jak se miminko rodí v autě. Tomu dítěti bylo asi pětadvacet dní a myslím, že jeho rodiče tenkrát pochopili, že udělali velkou chybu a k filmu ho už asi nikdy nepustí! Já jsem se díky synovi ale nebál na to dítě sáhnout a třeba ho i přebalit,“ odpověděl Lukáš Příkazký na dotaz, jak zvládá otcovské povinnosti. Zanedlouho jej čeká kromě letního účinkování v inscenaci o Medě Mládkové na pražské Kampě i vlastní svatba.


Tomáš Řepka – bývalý fotbalista. „Ničeho nelituji, já jsem tu basu asi potřeboval, prostě si tím projít. Strašně mě to změnilo. Jsem silný a pevný v kramflecích. Někomu to může znít jako fráze, ale já to tak opravdu cítím. Myslím, že to lidi brzy poznají na mém chování a na mých činech,“ říká Tomáš, který na začátku tohoto roku opustil věznici, kde si odpykal trest za zpronevěru a internetové útoky na svou bývalou manželku. O svém pobytu za mřížemi napsal bývalý hráč Sparty knihu s názvem Deník ze dne, která měla minulý týden křest a v níž čtenáři podle Řepkových slov najdou vše, po čem touží: surovost, život, který prožíval osm měsíců na Borech, drogy, vztahy bachařů a muklů a vzpomínky na to, jak těžké je prožít každý den a přizpůsobit se vězeňskému životu. Pobyt ve vězení prý Řepku hodně změnil – sám sebe nyní vnímá jako citlivějšího, ale zároveň bojovnějšího. Plánuje návrat do nejvyšší fotbalové hry, nyní jako trenér.


I nadále je možnost vidět natáčení SJK prostřednictvím speciálního streamu. Na stránce https://showjanakrause.online/home je umístěno tlačítko určené ke koupi vstupenky na stream. Na něj divák klikne, provede jednoduchý online nákup vstupenky, a může se tak zúčastnit natáčení, které v červnu probíhá vždy v úterý od 19.30 hod.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28186/show-jana-krause-10-6-2020/