Nejlepší české tenistky v ostrém souboji před kamerami O2 TV Sport
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.06.2020
V sobotu 13. června odstartuje hvězdný charitativní turnaj Tipsport Elite Trophy, ve kterém se představí česká tenisová špička. Proti sobě nastoupí týmy světové trojky Karolíny Plíškové a dvojnásobné vítězky Wimbledonu Petry Kvitové. Fanoušci se mohou těšit celkem na čtyři turnaje. Všechny zápasy nabídnou živě stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis.


První klání se odehraje v sobotu, v neděli a v pondělí v Praze. Přímo ze Štvanice bude komentovat Vojtěch Bidrman a Martin Štefl, pozápasové ohlasy přinese reportérka Andrea Sestini Hlaváčková. Diváci se mohou těšit také na studio pod vedením Jiřího Baumruka, ve kterém se role tenisové expertky ujme Klára Suchoň Koukalová.

V šestici kolem Karolíny Plíškové je její dvojče Kristýna, dále Karolína Muchová, Markéta Vondroušová, Tereza Martincová a Nikola Bartůňková. Petra Kvitová bude mít v družstvu Barboru Strýcovou, Kateřinu Siniakovou, Barboru Krejčíkovou, Rusku Jekatěrinu Alexandrovovou a patnáctiletou naději Lindu Fruhvirtovou.

V turnajovém dni se odehrají vždy tři dvouhry a jedna čtyřhra. Jednotlivé duely se nemohou během jednoho turnaje opakovat, což v praxi znamená, že každý den proti sobě nastoupí jiné soupeřky. Za vítězný zápas obdrží tým jeden bod. Body se budou následně sčítat a na konci třídenní akce zvítězí tým s vyšším počtem bodů. Obě družstva budou mít k dispozici šest hráček, z kterých bude na každý turnaj nominována čtveřice a jedna náhradnice.

Za odehraný míč ve všech utkáních bude oceněn 50 korunami od organizátora, které následně zdvojnásobí Nadace Tipsport. Vítězný tým obdrží po celé sérii šek s konečnou částkou, jejž pak věnuje nadaci dle vlastního uvážení.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 31. prosinci 2019 celkem 443 tisíc. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 12. 6. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28202/nejlepsi-ceske-tenistky-v-ostrem-souboji-pred-kamerami-o2-tv-sport/