Internetová televize Telly přepnula další dvě stanice do HD
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 13.06.2020
Dvě stanice, které byly dosud vysílány v SD rozlišení, operátor Telly nahradil verzemi v HD. Ve Středním balíčku jde o dokumentární program Fishing and Hunting HD. Ve Velkém balíčku se do vysoké kvality posunul golfový kanál Golf Channel HD. Počet HD programů v nabídce se zvýšil na 79, Telly nabízí přes internet celkem 132 stanic.


Změna se zákazníkům internetové televize Telly provede automaticky bez nutnosti zásahu z jejich strany. „Počet stanic vysílaných na Telly ve Full HD se tímto krokem navýšil na 79. Celkem nabízí Telly přes internet 132 stanic,“ upřesňuje Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. „Naše programy v HD pokrývají divácky nejoblíbenější stanice v naší nabídce. Jejich souhrnná sledovanost dosahuje téměř 90 %,“ doplňuje Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. V následujících sedmi dnech vedle sebe ještě poběží SD i HD verze obou kanálů tak, aby zákazníkům zůstal plně k dispozici 7denní archiv z obou programů.

Nabídky satelitní televize Telly se aktuální změna netýká, v její nabídce zůstává nadále 103 stanic z toho 45 vysílaných v HD kvalitě.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly
Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 11. 6. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28204/internetova-televize-telly-prepnula-dalsi-dve-stanice-do-hd/