HUSTE.tv odvysiela naživo všetky zápasy slovenského ligového futbalu
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 13.06.2020
Skvelá správa pre všetkých divákov a futbalových fanúšikov, ktorí sa kvôli súčasným opatreniam nedostanú na tribúny pokračujúcej Fortuna ligy – všetky zápasy budú dostupné naživo, kdekoľvek a zadarmo na HUSTE.tv aj v mobilnej aplikácii TV JOJ! Začíname už túto sobotu 13. júna piatimi zápasmi od 17:00 hod. a dohrávkou v nedeľu o 18:00 hod. medzi MŠK Žilina a FC Spartak Trnava.


Nečakaná futbalová „koronaprestávka“ trvala na Slovensku približne tri mesiace. Testy v kluboch Fortuna ligy z predchádzajúceho týždňa nepriniesli ani jeden pozitívny prípad ochorenia COVID-19, ligový futbal na Slovensku tak konečne zažije reštart po nútenej pauze zavinenej pandémiou.

Po štyroch kolách jarnej časti futbalovej Fortuna ligy pokračuje už tento víkend neštandardná sezóna skrátenou nadstavbou piatich kôl v skupinách o titul a o udržanie sa. Na štadiónoch môže byť v júni prítomných len 500 ľudí, od júla to bude do tisíc. Pre všetkých ostatných fanúšikov slovenského futbalu je tu HUSTE.tv, ktoré odvysiela všetkých 30 zápasov naživo bezplatne v HD kvalite. Diváci tiež môžu futbal sledovať kdekoľvek a kedykoľvek v aplikácii TV JOJ na svojom mobile.

Začíname už túto sobotu 13. júna piatimi zápasmi od 17:00 hod. a dohrávkou v nedeľu o 18:00 hod. medzi MŠK Žilina a FC Spartak Trnava.

Viac informácií nájdete na webe jedinej internetovej športovej televízie na Slovensku HUSTE.tv.


Redakcia TV JOJ, 12. 6. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28205/huste-tv-odvysiela-nazivo-vsetky-zapasy-slovenskeho-ligoveho-futbalu/