O zákaznický servis Skylinku se bude starat Continuum Global Solutions
Autor: M7/SKylink/WS Czech , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 19.06.2020
Společnost Continuum Global Solutions, globální poskytovatel péče o zákazníky, oznámila prodloužení strategického partnerství se značkou Skylink společnosti M7 Group. Skylink je největším poskytovatelem satelitní a internetové televize v České republice a na Slovensku a jeho partnerství s Continuum Global Solutions se týká aktivit spojených se zákaznickým servisem. Continuum bude i nadále zodpovídat za správu veškerých interakcí Skylinku s jeho koncovými uživateli, a to prostřednictvím obsluhy příchozích hovorů, chatů, sociálních médií a e-mailů v obou zemích.


Jedná se tak o veškeré dotazy týkající se služeb zákazníkům, prodeje, loajality či řešení technických problémů. „Tým Continuum, který se stará o naši platformu, je dokonalým příkladem toho, jak by měly být řízeny aktivity v oblasti zákaznických zkušeností,“ řekl Andreas Fleschurz, VP Operations z M7 Group. „Tento tým je skutečným hlasem našich zákazníků, který se neustále zaměřuje na zvyšování spokojenosti klientů v kombinaci s vyšší kvalitou a efektivitou. Flexibilní a aktivní spolupráce s místním týmem Skylinku nám pomáhá neustále zlepšovat celkovou spokojenost zákazníků a optimalizovat portfolio produktů a služeb.“

V České republice a na Slovensku má Continuum 136 zaměstnanců, kteří jsou odpovědní za každodenní poskytování profesionální zákaznické péče pro koncové uživatele Skylinku. Tým se obvykle nachází v ostravské kanceláři (na obr. - autor: satCentrum) a je doplněn velkým počtem kolegů pracujících v obou zemích z domova. V důsledku krize COVID-19 je práce v současné době prováděna z domova v plné šíři.

Peter Brouwer, Senior Director Continuum, dodává: „Jsme nesmírně hrdí na to, že skupina M7 má plnou důvěru v naši organizaci a v náš přístup řízení zákaznického servisu. Náš specializovaný tým, vedený Ivonou Brudnou, každodenně prokazuje odhodlání dosáhnout maximálních výsledků jak pro Skylink, tak jeho uživatele. Prodloužení naší strategické spolupráce skutečně poukazuje na uznání za naše neustálé a dlouholeté úsilí a kontinuální zkvalitňování poskytovaných služeb“.


O Continuum Global Solutions

Společnost Continuum Global Solutions poskytuje předním společnostem po celém světě řešení péče o jejich zákazníky prostřednictvím své globální sítě call center a ready@home řešení (práce z domova). Naši klienti z žebříčku Fortune 500 se spoléhají na naši rozsáhlou odbornost v oblasti péče o zákazníky a zkušenosti, které máme se zkvalitňováním zákaznické zkušenosti. Continuum Global Solutions využívá pro obsluhu hlasu, chatu, mailu a sociálních sítí technologií světové třídy poskytující možnost nepřetržité péče o zákazníky. Více než 17 000 zaměstnanců poskytuje své služby klientům nejvyšší úrovně a to napříč různými odvětvími. Další informace o společnosti Continuum a našich službách naleznete na adrese http://www.continuumgbl.com.


Peter Brouwer, Senior Director Continuum
Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 18. 6. 2020


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28221/o-zakaznicky-servis-skylinku-se-bude-starat-continuum-global-solutions/