On line na satCentrum: Jiří Balvín - Óčko
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 10.06.2008
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.


Dnes popáté jste měli možnost položit svůj dotaz v on line chatu na satCentrum. Tentokrát odpovídal člověk, který se podílí od samého počátku na vysílání české tematické hudební Stanice O - později přeměněné do life stylového magazínu Óčko - ředitel Jiří Balvín.


On line chat proběhl v úterý 10. 6. 2008, 13 – 15 hod.


Dnes dotazy na Jiřího Balvína směřovaly k vysílání populárního tematického kanálu Óčko, k programové skladbě, k hudební náplni, a k akcím pro veřejnost. Nechyběly ani technické otázky a také jste položili dotazy k vysílání přes satelit - proč je na "svém" transponderu stále osamocené a jak je to s dalšími novými digitálními stanicemi. Protože pan Balvín zastupuje i ADT - Asociaci digitálních televizí, byly zde i otázky k digitalizaci a také k jeho názoru na veřejnoprávní Českou televizi, ve které byl také kdysi generálním ředitelem...

Všem diskutujícím i Jiřímu Balvínovi děkujeme za zajímavý chat a budeme se těšit zase někdy příště na shledanou na webu satCentrum.


Redakce satCentrum, 5. 6. a 10. 6. 2008


Do dalšího on line chatu na satCentrum přijal pozvání generální ředitel nové zpravodajsko-publicistické televize Z1 - Martin Mrnka.

Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Marek Kindernay - Galaxie sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TRADE and TECHNOLOGY



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2824/on-line-na-satcentrum-jiri-balvin-ocko/