Nové televizory a reproduktory Philips budou podporovat ekosystém DTS Play-Fi
Autor: TP Vision/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 29.06.2020
Společnost TP Vision oznámila podporu platformy DTS Play-Fi, díky které bude možné mezi sebou bezdrátově propojit nové televizory a audio výrobky Philips. Díky tomu uživatel v domácnosti snadno vytvoří jednoduše ovladatelný audio systém pro streamování hudby složený z více produktů.


DTS Play-Fi je prémiový bezdrátový audio ekosystém, který umožňuje přehrávat hudbu na více přístrojích v rámci celé domácnosti ve vysoké kvalitě a bez slyšitelného zpoždění. Kompatibilní produkty, jako jsou televizory, mobily, soundbary a reproduktory lze jednoduše a pohodlně ovládat pomocí aplikace Play-Fi. Díky tomu je možné propojit všechna zařízení do jednoho celku v rámci chytré domácnosti.

Prvním prémiovým televizorem, který bude DTS Play-Fi podporovat již z výroby, je nový Philips OLED805.

Jedná se o první krok v rozšíření spolupráce s DTS na celý ekosystém výrobků Philips. DTS Play-Fi budou dále podporovat všechny televizory Philips roku 2020 s operačním systémem Android TV. V druhé polovině roku 2020 dostanou podporu v rámci pravidelné aktualizace i televizory s Android TV z roku 2019.

V září tohoto roku TP Vision dále představí novou řadu soundbarů a reproduktorů s podporou DTS Play-Fi. Díky tomu rozšíří výběr propojitelných a snadno ovladatelných produktů, které mohou společně vytvořit komplexní audio systém chytré domácnosti.

• Nové bezdrátové multi-room produkty Philips bude nově možné navzájem propojit v rámci ekosystému DTS Play-Fi
• OLED805 bude prvním televizorem s podporou DTS Play-Fi
• Tato platforma bude dostupná ve všech televizorech modelových sérií z roku 2020 s Android TV
• Modely roku 2019 s Android TV dostanou podporu díky updatu, který bude k dispozici v druhé polovině roku 2020
• DTS Play-Fi budou podporovat i soundbary a bezdrátové audio reproduktory, které TP Vision představí v druhé polovině roku 2020


O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů.

Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.


Sledujte nás také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jiří Kroulík, PRAM Consulting; Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28242/nove-televizory-a-reproduktory-philips-budou-podporovat-ekosystem-dts-play-fi/