Nova Cinema nejúspěšnějším filmovým kanálem za měsíc duben
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 06.06.2008

Nova Cinema, televizní filmový kanál, který vysílá od 1. prosince 2007, si podle posledních průzkumů vede velmi dobře v konkurenci ostatních televizních stanic. V dubnovém žebříčku TOP 10 obsadila 5. příčku v cílových skupinách 4+ i 15+.


Praha 6. června 2008 - Filmový kanál Nova Cinema, který mohou diváci přijímat prostřednictvím satelitu a kabelové sítě od 1. prosince 2007, si podle posledních výsledků peoplemetrového výzkumu vede velmi dobře v konkurenci ostatních televizních stanic. To jsou všechny TV stanice kromě hlavních čtyř – TV Nova, ČT1, ČT2 a Prima TV.

V dubnovém žebříčku TOP 10 ostatních televizních stanic obsadila Nova Cinema 5. příčku v cílových skupinách 4+ i 15+. Nova Cinema se tak za měsíc duben stala nejúspěšnějším filmovým kanálem. Za ní mj. skončil oblíbený dětský kanál Jetix či zavedené filmové a naučné stanice jako Hallmark, Film +, Spektrum, či Discovery.

Televizní kanál Nova Cinema, jehož od letošního léta každodenní patnáctihodinový zábavný program tvoří především zahraniční filmy a seriály nejrůznějších žánrů, zajímavosti z filmového a televizního showbyznysu, zprávy ze světa filmu i portréty celebrit, se hodlá prosadit i na poli vlastní produkce. Pořady vlastní výroby chystá do svého programového schématu zařadit již od podzimu letošního roku.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova


Obr.: TOP 10 ostatních televizních stanic v CS 4+ a 15+, Zdroj: ATO - Mediaresearch



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2829/nova-cinema-nejuspesnejsim-filmovym-kanalem-za-mesic-duben/