TP Vision a Bowers & Wilkins prodlužují partnerství
Autor: TP Vision/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 21.07.2020
Společnost TP Vision a britská legenda z oblasti audio výrobků – Bowers & Wilkins, oznámily, že oficiálně prodlužují své velmi úspěšné partnerství. Toto partnerství uzavřené v červnu 2018 změnilo trh s prémiovými televizory. Díky němu mohly vzniknout modely se špičkovým zvukem a obrazem a jedinečným Ambilightem.


V roce 2020 TP Vision uvede na trh další modely vybavené tímto zvukovým systémem. Bude se jednat o televizory OLED+ a další LCD modely. Tyto modely přijdou na český trh v druhé polovině roku 2020.

Úspěch spolupráce TP Vision a Bowers & Wilkins je zřejmý. Tři dosud představené modely OLED+ byly přijaty s nadšením zákazníky i médii. Tyto modely získaly za rok a půl celkem 95 ocenění po celé Evropě. Například model 65OLED+984 stanovil nový referenční standard na trhu prémiových televizorů v oblasti výkonu a designu.

Nové prémiové televizory Philips s Ambilightem budou kombinovat světově proslulé technologie a know-how předních značek. Díky tomu mohou televizory nabídnout nejlepší možný obrazový i zvukový zážitek.

Obě společnosti mají úplný dohled nad vývojem svých vlastních technologií v Evropě. TP Vision má své inovační centrum v Ghentu, v Belgii a vývojové centrum Bowers & Wilkins se nachází v Southwateru ve Velké Británii.

Kostas Vouzas, CEO TP Vision Europe řekl: „Upřímně věřím, že jsme změnili trh prémiových televizorů tím, že jsme představili první produkty ve spolupráci s Bowers & Wilkins. To nám umožnilo stanovit nové standardy toho, co je možné. V tomto duchu jsme pokračovali u každého dalšího představeného modelu. Jedná se o jedinečné partnerství dvou prvotřídních lídrů ve svém oboru a jsem si jistý, že naše výjimečné produkty budou i nadále přinášet zákazníkům radost. Těší mě, že naše partnerství bude pokračovat i do budoucna.“

Geoff Edwards, CEO Bowers & Wilkins: „Naše partnerství s TP Vision je perfektním příkladem toho, jak umíme kombinovat naše znalosti z oblasti zvuku s další jedinečnou značkou. Díky tomu posouváme hranice zvukového zážitku v prémiových audio-vizuálních produktech. Jsme nesmírně pyšní na úspěchy, kterých jsme společně s TP Vision na poli televizorů dosáhli. A jsme rádi, že tato spolupráce bude pokračovat i nadále.“


O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů.

Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.


Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision a Jiří Kroulík, PRAM Consulting

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28297/tp-vision-a-bowers-wilkins-prodluzuji-partnerstvi/