Nový pořad o golfu od 9.6.: Golfová akademie Kunětická Hora
Autor: PR Press Galaxie sport/satCentrum , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 08.06.2008
Od 9. června až do září letošního roku mohou diváci na Galaxii sport sledovat jedinečný pořad věnovaný golfu. Pořad s názvem Golfová akademie Kunětická Hora vznikal v nádherném prostředí stejnojmenného golfového resortu, za účasti špičkového zahraničního trenéra. Jedná se o první z mnoha projektů připravovaných a vyráběných ve vlastní produkci Galaxie sport.


Areál Kunětická Hora vznikl v roce 2005 jako multifunkční sportovní středisko. Moderní golfové hřiště rozkládající se na ploše 140 ha bylo slavnostně otevřeno 3.9.2007 za účasti známých golfových osobností, mezi kterými nechyběl ani Hank Haney, trenér Tigera Woodse. Designérem hřiště se stal světově uznávaný golfový architekt Graham Marsh, autor desítek hřišť po celém světě.

Pro natáčení golfové akademie se podařilo získat jednoho z nejvýznamnějších světových golfových trenérů, Simona Holmese. Holmes, narozený v roce 1966 ve Skotsku, během své kariéry trénoval nejlepší světové hráče, jakými jsou Retief Goosen, Darren Clarke, Ernie Els, Bernhard Langer, Vijay Singh, Lee Westwood, Nick Faldo, Geoff Ogilvy, Trevor Immelman, a další. Kromě trénování vystupuje i jako komentátor pro Sky Tv, BBC a vydává své vlastní výukové programy.

Golfová akademie Kunětická Hora má 24 dílů, kterými Vás spolu se Simonem Holmesem bude provázet i velký golfový nadšenec Marek Eben. Každá epizoda bude obsahovat část věnovanou praktické výuce golfu, v rámci které se vždy zaměříme na specifickou herní činnost. V další části Vás moderátor Marek Eben seznámí s historií golfu, ale také s nástrahami golfových pravidel a etikety.

První díl budete moci na Galaxii sport sledovat v pondělí 9. června od 18.00 hodin. Každý týden odvysíláme dva díly, jejichž premiéru můžete vidět vždy v pondělí a ve čtvrtek v 18.00 hodin.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova



Ze satelitu Galaxii sport můžeme naladit na třech orbitálních pozicích:

- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 3A, 23,5 st. východně na tr. 12,525 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů TT Karet (TRADE and TECHNOLOGY, součást balíčku programů MULTI), karet diGITALlink (GITAL) a SKY LINK (TRI R, též v balíčku MULTI).

- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.

- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.


Úplné týdenní programové přehledy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2831/novy-porad-o-golfu-od-9-6-golfova-akademie-kuneticka-hora/