Cheza je jen jedna! Unikátní dokument nabídne v televizní premiéře stanice O2 TV Sport
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 31.07.2020
V sobotu 1. srpna od 20.00 hodin čeká na diváky stanice O2 TV Sport premiéra dokumentu Cheza je jen jedna. Celovečerní snímek projektu Bez frází přináší v syrové a autentické podobě pohled do zákulisí litvínovského hokejového týmu. A také do srdcí a myslí fanoušků, kteří s tradičním klubem doslova žijí.


Jeden klub, jedna sezona. Tým okolo projektu Bez frází se v uplynulém ročníku hokejové extraligy vydal do Litvínova a natočil celovečerní film - Cheza je jen jedna. Dokument ukazuje život hokejistů, lidí spojených s běžným chodem klubu i obyčejných fanoušků, pro které je Litvínov víc než klub.

Diváci se podívají do kabiny, zažijí neopakovatelnou atmosféru duelu pod otevřeným nebem v německých Drážďanech i vyvrcholení v podobě nervy drásajícího boje o extraligovou záchranu.

"Fanoušci se mohou těšit na hodně autentický pohled na jedno malé podkrušnohorské městečko, které je symbolem českého hokeje. Tento unikátní dokument ale není jen lokální záležitost, má přesah pro všechny sportovní příznivce," uvedl Jan Homolka, šéf hokejové redakce O2 TV Sport. Zákulisím jednoho z nejtradičnějších klubů v Česku provází populární herec Martin Hofmann.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 31. 7. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28315/cheza-je-jen-jedna-unikatni-dokument-nabidne-v-televizni-premiere-stanice-o2-tv-sport/