Jak zdokonalit požitek z léta? Filmovým oddychem s FilmBoxem
Autor: FilmBox/SPI/WS Czech , e-mail: info@sledujfilmbox.cz Přidané: 31.07.2020
Voda, sluníčko, výlety. Ověřená trojice, která je pro mnohé nevyhnutelná pro prožití plnohodnotného léta, dá kolikrát pořádně zabrat. Čtvrtým „elementem“ dokonalého léta tak může být prvotřídní filmová zábava zaručující oddych a pohodu na obrazovkách stanice FilmBox. Během srpna a září budou diváci moci načerpat nové síly při vybraných komediích a romantických kouscích české produkce.


Tím správným filmovým doplňkem na léto jsou lehké komedie. Například úsměvné příhody kamarádů Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer) s nádechem romantiky na malebné jižní Moravě ve filmu 2Bobule. Nebo český, tradičně ostřejší humor hraničící se satirou v kousku Ulovit Miliardáře v hlavní roli s Tomášem Matonohou, Ester Janečkovou či Jiřím Mádlem. Obě tato díla si budou diváci moci užít už v srpnu.

Někomu to může být málo. Sluneční paprsky mohou v nejedné divácké duši probudit žízeň po větší porci romantiky, poezie či hudby. Tu může začátkem září naplnit příběh studentů konzervatoře, kteří se v romantickém muzikálu Muzikál aneb Cesty ke štěstí snaží při přípravě představení přiblížit k dokonalosti. Vedle hvězd, jako je Jiří Korn či Josef Laufer, se v jedné z hlavních rolí blýskne i Vica Kerekes.

Duši na to správné místo však mnohým přináší až plně obsazený gauč před obrazovkou. Celá rodina se může na začátku září pobavit vtipnými dialogy a skvělými hereckými výkony ve filmu O rodičích a dětech, který přinesl Davidu Novotnému ocenění Český lev. Nejmenší čeká v srpnu na FilmBoxu poutavý a autentický animovaný film Autopohádky. A co pro ty „nejmoudřejší“? Komedie Panic je nanic jistě pobaví nejednoho diváka v komplikovaném věku už koncem srpna.

A vytouženou tečkou za teplým letním dnem bývá pořádné zchlazení. Osvěžení přinesou filmové Vánoce v podání komedie Přijde letos Ježíšek? v druhé polovině září. Šarmantní šedesátník Josef (Josef Abrhám) žil v přesvědčení, že se do své domoviny už nevrátí. Po 30 letech strávených v Mexiku však opět zamíří do Prahy. Důvodem je Jezulátko a víra v zázrak pro jeho dceru. Jak však zjišťuje, nejen Jezulátko dokáže dělat zázraky.

Všechny zmiňované filmy budou hned po odvysílání na FilmBoxu k dispozici i přes aplikaci FilmBox Live. Diváci si tak budou moci užít oblíbené české kousky kdykoli a na jakékoli obrazovce.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 42 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 700 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologie, které poskytují 65 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT. SPI nejnověji přidala do svého portfolia Film1 – prémiovou filmovou službu v Holandsku včetně čtyř filmových stanic a digitálních služeb. Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou. Více na www.sledujfilmbox.cz.


Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 30. 7. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28317/jak-zdokonalit-pozitek-z-leta-filmovym-oddychem-s-filmboxem/