HUSTE.tv odvysiela naživo nový ročník futbalovej Fortuna ligy
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 08.08.2020

Skvelá správa pre všetkých divákov a futbalových fanúšikov! HUSTE.tv ponúkne v sobotu nový ročník futbalovej Fortuna ligy, zdarma bude dostupný aj v mobilnej aplikácii TV JOJ!



Netradične, len 22 dní od posledného zápasu uplynulej sezóny, začína už v sobotu 8. 8. 2020 nový ročník futbalovej Fortuna ligy s rovnakými účastníkmi ako vlani. Úvodné kolo je rozdelené do dvoch dní, v sobotu divákov na HUSTE.tv čaká bohatý program na piatich štadiónoch a v nedeľu dohrávka stretnutia v Dunajskej Strede so Sereďou.

Každé stretnutie môžu diváci sledovať naživo v HD kvalite a zadarmo nielen na stránkach internetovej televízie HUSTE.tv, ale aj priamo v mobilnej aplikácii TV JOJ vo svojom zariadení, nech sa diváci nachádzajú kdekoľvek.

V tomto kalendárnom roku divákov čaká 18 kôl so šiestimi zápasmi, teda spolu 108 live prenosov. Hneď po stretnutí je fanúšikom k dispozícii nielen archív zápasu, ale aj zostrihy tých najzaujímavejších momentov, ktoré je možné zdieľať ďalej na sociálnych sieťach. Okrem toho na HUSTE.tv ponúkame ďalší informačný a spravodajský servis okolo Fortuna ligy, podcasty ku každému kolu s komentátormi televízie a podporujeme aj interaktívne súťaže ako 20-tisícová strela, či anketa o najkrajší gól každého mesiaca.

28. ročník Fortuna ligy tak môže začať síce netradične v auguste, ale v štandarde, na ktorý si každý fanúšik našej ligy vďaka HUSTE.tv už zvykol.

Viac informácií nájdete na webe jedinej internetovej športovej televízie na Slovensku HUSTE.tv.


Redakcia TV JOJ, 7. 8. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28333/huste-tv-odvysiela-nazivo-novy-rocnik-futbalovej-fortuna-ligy/