Šesté pokračování Rockyho příští měsíc na HBO
Autor: Michal Režnar , e-mail: MichalReznar(zavináč)seznam(tečka)cz Přidané: 10.06.2008

Úspěšné šesté pokračování série o boxerovi Rockym, pod názvem Rocky Balboa (2006), se Sylvesterem Stallonem v hlavní roli, najdeme na konci července jako českou televizní premiéru na prémiovém filmovém kanálu HBO.


Mezi dalšími červencovými nedělními premiérami je drama Portrét šílenství (2005), které nedávno vyšlo na DVD nebo akční komedii Divočáci (2007), jenž divákům představí čtyři oblíbené herce (John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence a William H. Macy) v neobvyklých rolích.

Poslední nejmenovanou filmovou premiérou se stal thriller Strážce (2006), ve kterém se hlavních rolí zhostil Michael Douglas společně s Kieferem Sutherlandem a Kim Basinger.


pro satCentrum: Michal Režnar, 10. 6. 2008


Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a CS Link na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně a Astra 1E na pozici 23,5 stupňů východně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech třech dabovaných kanálů - HBO, HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2834/seste-pokracovani-rockyho-pristi-mesic-na-hbo/