Grandfinále COOL HIGHJUMP TOUR tuto sobotu na Smíchovské náplavce! Kdo se stane COOL jumperem?
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.08.2020
COOL HIGHJUMP TOUR vrcholí! Prima COOL a HIGHJUMP Cliffdiving family završí sérii exhibičních skokanských show už tuto sobotu (22. srpna) epickou podívanou na Smíchovské náplavce v Praze. Grandfinále představí ty nejlepší skokany z celé České republiky. Nejtalentovanějšího COOL jumpera – skokana – pošle Prima COOL v příštím roce na týdenní HIGHJUMP kemp a zajistí mu účast v největším českém skokanském závodu v Hřiměždicích v roce 2021.


Kvalifikační série COOL HIGHJUMP TOUR se uzavře tuto sobotu největší adrenalinovou akcí léta v Praze! Fanoušci se můžou těšit na exhibici nejlepších skokanů, kvalifikovaných z předchozích exhibicí v Havířově, Ústí nad Labem a v Českých Budějovicích (koná se ve středu 19. srpna). Sportovci se budou nořit do Vltavy u železničního mostu na straně Smíchovské náplavky. Šestnáct metrů od odrazu k hladině a na pozadí ikonická silueta Vyšehradu slibují jedinečnou podívanou!

Na diváky a fanoušky čeká široký doprovodný program, našláplá hudba i následná afterparty. Na Vltavě se například představí JetSurf show (exhibice na vodních skútrech) nebo FlyBoard show, během které budou sportovci díky speciálnímu zařízení doslova létat nad hladinou. O špičkovou úroveň a profesionální zázemí se postará zkušený tým HIGHJUMPu a Prima COOL, která se také postará o mediální podporu.

Show si diváci můžou užít v prostorách COOL CITY, které Prima COOL postaví na Smíchovské náplavce, nebo z parníku, který bude kotvit poblíž pontonu s šestnáctimetrovou skokanskou věží. Finálovou exhibici můžou sledovat fanoušci také živě na sociálních sítích, kde bude probíhat živý stream. Sestřih toho nejlepšího nabídne Prima COOL ve svém vysílání.

COOL HIGHJUMP TOUR je pomyslnou náhradou za tradiční závody HIGHJUMP, které se konají každý rok v lomu Hřiměždice a které měly letos pokračovat 21. ročníkem.

Aktuální informace jsou k dispozici zde: Facebook COOLIFE – https://www.facebook.com/coolifecz


PROGRAM GRANDFINÁLE COOL HIGHJUMP TOUR – 22. SRPNA

12.00 – Otevření areálu pro návštěvníky
14.00 – Warm-up
15.00 – Warm-up
16.00 – Závody 12 metrů + JetSurf show + FlyBoard show + Placáky show
17.00 – Závody 16 metrů + JetSurf show + FlyBoard show + Placáky show
18.00 – Freestyle show + JetSurf show + FlyBoard show + Placáky show


Martin Šnýdr, PR Manager, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 20. 8. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28367/grandfinale-cool-highjump-tour-tuto-sobotu-na-smichovske-naplavce-kdo-se-stane-cool-jumperem/