Show Jana Krause – 2. 9. 2020
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.08.2020

Pěvecký pár Hana Zagorová a Štefan Margita, herec Martin Preiss a AngelA – čivava Simony Krainové se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. září ve 21.35 hod. na Primě.


Hana Zagorová a Štefan Margita – pěvecký pár, který snad ani není potřeba představovat. „Teď jde o to, učit se duety, abychom brzy mohli začít natáčet desku, která k turné vyjde. Až se všechno naučíme, teprve pak si budeme říkat, jak si to kdo z nás představuje. To už je normální práce,“ popsala v březnu první hudební spolupráci s manželem Štefanem Margitou Hana Zagorová. „No tak vidíte, jak to vzniká. Paní vedoucí promluvila,“ zavtipkoval on a vzápětí jejich první společné turné, které mělo právě v této době ve velkých českých halách probíhat, překazil koronavirus. Slavná dvojice tak „aspoň” natočila album Konečně společně, které představí písní v Show Jana Krause. Vznik první společné desky ale určitě rozhodně není to jediné, o čem bude pár, jehož manželství trvá již sedmadvacet let, v SJK mluvit. „Helena Růžičková mi kdysi řekla, že pravou lásku potkám až v šestačtyřiceti letech. To mě šokovalo a upřímně – žádnou radost jsem z té předpovědi neměla. Čekat tak dlouho? Ale Helenka měla naprostou pravdu. Když mi bylo čtyřicet šest, potkala jsem Štefana. A od té doby jsem naprosto šťastná, je to muž mého života.“ To je jen jedna z množství zábavných historek, které Hana Zagorová s oblibou vypravuje.


Martin Preiss – ve své generaci patřil sedmačtyřicetiletý Martin, syn Viktora a Jany Preissových, mezi nejtalentovanější a nejobsazovanější herce své generace. Šel z inscenace do inscenace, točil v televizi, daboval, a když to vypadalo, že jeho kariéru nic nemůže zastavit, dostavily se těžké psychické problémy, které vyústily v mnohaletou závislost na alkoholu a lécích, opakovanou léčbu i opakovaná selhání. „Po alkoholu jsem nesáhl už rok a půl, ale čistý jsem mohl být už dávno, nebýt toho, že jsem si to vždycky podělal práškama. Prášky na spaní jsou moje sekundární závislost, uměl jsem jich sežrat i dvě platíčka denně a nikdo nic nepoznal. Nebo jsem si to naivně myslel,“ rekapituloval Preiss své poslední roky v jednom z mála rozhovorů, které o sobě poskytl. A dodal: „Jsem nejvyrovnanější, co jsem v životě byl. Od dětství jsem byl úzkostný typ a trpěl jsem nízkým sebevědomím, i když by to mnozí neřekli. Prostředí, výchova, geny, škola, rodiče, nároky, nevím, co všechno na to mělo vliv. A tak jsem si sebevědomí i úlevu navozoval pomocí alkoholu. Kdo to nedělal, že? A ono to dlouho fungovalo.“ V SJK ale může hovořit i o svých úspěších. Tím aktuálním je účinkování v novém seriálu Sestřičky Modrý kód, který před několika dny začala vysílat TV Prima.


AngelA – čivava Simony Krainové – jestli má Česká republika v současnosti zvířecí celebritu, je jí čivava modelky Simony Krainové jménem AngelA. Když Simona 1. června představila neobvykle zbarvené štěně jako nového člena rodiny na Instagramu, strhly se okamžitě dvě vlny. První lásky a sympatií, druhá nadávek a urážení. Jako je tomu ostatně v případě téměř každého veřejného projevu známé české modelky, z nějž bulvár rád udělá kontroverzní záležitost. I když si to mnozí určitě nepřáli, téměř pětiměsíční AngelA se těší dobrému zdraví a patřičné péči lidské rodiny, založila si vlastní instagramový účet @angela_vagner_krainova, počet jejích followerů raketově stoupá a před svým prvním veřejným vystoupením v SJK byla naposledy spatřena na výletě v italské Pise.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28390/show-jana-krause-2-9-2020/