Hudební kanál MEZZO míří do nabídky Skylink, v září se věnuje české tvorbě
Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 01.09.2020
MEZZO je jediným celosvětovým televizním kanálem, který se věnuje výhradně klasické hudbě, jazzu a tanci. Září 2020 věnuje MEZZO své vysílání České republice, včetně PŘÍMÉHO PŘENOSU koncertu České filharmonie 24. září. MEZZO lze sledovat i v České republice a od 1. září jej nalezneme v nabídce SKYLINKu.


Za více než 20 let své historie získalo MEZZO unikátní pozici coby jediný mediální kanál, který se prostřednictvím televizního vysílání věnuje výhradně klasické hudbě, jazzu a tanci. MEZZO je každoročně koproducentem více než 150 záznamů nových oper, koncertů (klasické hudby i jazzu) a baletních představení. Díky tomu mohou jeho dva televizní kanály, Mezzo a Mezzo Live HD, zprostředkovávat prvotřídní umělecké zážitky divákům z celého světa za účasti slavných hudebníků i tanečníků současnosti i vycházejících hvězd budoucnosti.

V tomto měsíci věnuje Mezzo stěžejní část své programové nabídky české tvorbě, která ve světě klasické hudby i tance zaujímá zásluhou těch nejlepších skladatelů a interpretů jednu z čelních pozic.

Po celém světě si tak budou diváci Mezzo moci vychutnat panorama české hudební a taneční scény, mimo jiné při poslechu čtyř koncertů legendární České filharmonie pod vedením šéfdirigenta Semjona Byčkova a jedinečného živého přenosu ze Zahajovacího koncertu nové sezóny, který se uskuteční 24. září v pražském Rudolfinu. Dále příznivci Mezzo uvidí tři klasické balety z dílny Baletu Národního divadla i záznamy koncertů z festivalu Pražské jaro.

Úspěšný televizní kanál MEZZO sleduje již více než 60 milionů předplatitelů v 80 zemích světa. V České republice jej nalezneme v nabídce Vodafone TV, O2 TV, PODA TV, KUKI, sledovanitv a dalších regionálních operátorů. Od 1. září 2020 jej nově mohou sledovat i zákazníci SKYLINKu.


Eva Sedláčková, zastoupení v ČR a SR : Channels, 31. 8. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28394/hudebni-kanal-mezzo-miri-do-nabidky-skylink-v-zari-se-venuje-ceske-tvorbe/