Telly startuje podzimní kampaň
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 02.09.2020
Dnem 1. září odstartovala podzimní prodejní kampaň „Telly nepadá“, ve které televizní operátor komunikuje spolehlivé služby zákazníkům a stabilitu vysílání bez výpadků. Kvalitu televizních služeb spojují uživatelé na prvním místě se stabilním příjmem signálu, který nemá výpadky.


Téma zdvihl televizní operátor Telly, který patří k nejspolehlivějším poskytovatelům televizního vysílání u nás, a využil je ve své podzimní prodejní kampani. Telly oslovuje kampaní nové zákazníky, na které při objednání služby čekají 3 měsíce naplno, tedy 3 měsíce televizní zábavy s rozšířenou nabídkou více než 120 televizních programů bez dalších příplatků. Nabídka platí pro Telly přes internet i satelitní Telly.

V červnu 2020 proběhl výzkum mezi uživateli placených televizí zjišťující, co je pro placené TV služby nejdůležitější a jak jsou s nimi uživatelé spokojeni. Dotazování reprezentativního vzorku českých zákazníků pro společnost Telly (poskytovatel satelitní a internetové televize) provedla agentura Skála a Šulc. Kvalitu placených TV služeb spojují uživatelé na prvním místě se stabilním příjmem signálu, který nemá výpadky. Top prioritou je stabilita signálu pro 44 % uživatelů.

„Protože víme, že Telly je spolehlivá a vyšlo to tak i z průzkumu, rozhodli jsme se téma využít v naší podzimní prodejní kampani. Máme dostatečné technické kapacity, abychom zvládali i nárazové extrémní požadavky na počet připojených diváků a zařízení v jediném okamžiku a ručíme za kvalitu satelitních i internetových instalací prováděných našimi techniky u našich zákazníků,“ vysvětluje výběr tématu Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb. „Kampaní „Telly nepadá“ oslovujeme všechny potenciální zákazníky, pro které v případě, že si objednají naše služby v podobě jakéhokoliv programového balíčku, máme připravenou rozšířenou nabídku více než 120 programů, kterou jim na 3 měsíce dáme bez dalších příplatků,“ upřesňuje Iveta Šlapalová bonusovou nabídku s názvem „3 měsíce naplno!“.

Spolehlivost Telly potvrzují jednoznačné statistiky. Za poslední rok fungovala Telly 99,8 % času bez výpadků a z průzkumů zákaznické spokojenosti vyplývá, že 95 % zákazníků je se stabilitou TV platformy spokojeno.

Z průzkumu agentury Skála a Šulc rovněž vyplynulo, že o něco častěji je stabilita příjmu důležitá pro obyvatele malých obcí do 1000 obyvatel. Příčinou nespokojenosti bývá horší internetové připojení od lokálního poskytovatele, které v průběhu dne kolísá. „Telly dokáže ve většině případů takové potíže řešit. Díky nasazení kodeku H.265 Telly zaručuje plynulé přehrávání pořadů ve vysokém rozlišení i při nízkém datovém toku. Jinými slovy, i se slabším internetem a nízkou rychlostí připojení si nyní můžete dovolit sledovat Telly TV v té nejvyšší kvalitě,“ říká Iveta Šlapalová.

Řešení Telly ocení právě uživatelé v obcích s připojením na lokální wifi sítě s nižší rychlostí a obecně všude tam, kde mají pomalejší nebo méně stabilní internetové připojení. Zatímco ke sledování internetové televize v té nejvyšší kvalitě je potřeba 7 Mbps ke sledování Telly s kódováním H.265 postačí přibližně poloviční datový tok 3,9 Mbps. Druhou možností, jak zvýšit spolehlivost internetu je spojení televize Telly s Telly internetem. Přitom lze získat navíc trvalou slevu na spojené služby. Telly internet pracuje v pevné síti CETIN, je spolehlivý s dostatečnou kapacitou a rychlostí nejen pro sledování internetové televize a je dostupný pro 4,2 milionu českých domácností.

Podzimní kampaní „Telly nepadá“ osloví televizní operátor potenciální zákazníky na internetu a sociálních sítích s využitím bannerů a natočeného videospotu. Strategický koncept, grafiku i produkci kampaně zajišťuje agentura Grizzlink. Videospot natočila společnost Filmagix s režisérem Michalem Orsavou.

Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze internetovou televizi Telly sledovat na mnoha dalších zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností jsou chytré televizory Samsung Smart TV, dále televizory se systémem Android nebo zařízení Apple TV a v přípravě je aplikace pro chytré televizory LG. Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome a lze ji sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10. Zákazníci mají k dispozici až 132 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat až na 4 zařízeních.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 1. 9. 2020


Obr.: Výzkum pro Telly (agentura Skála a Šulc, červen 2020, N=346 rozhovorů)



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28398/telly-startuje-podzimni-kampan/