Červenec na AXN
Autor: Redakce/2Media , e-mail: info@axn.cz Přidané: 17.06.2008

Na kanálu AXN startují v červenci tři nové seriály: The Amazing Race XI, Třeba mě sežer a Příšerná kocovina. Dále se zde objeví dobrodružné či romantické komedie: Jen blázni spěchají, Blankman, Buddy a Prostě sexy.


Nové seriály:

The Amazing Race XI
Dva štastní soutěžící si z nejúžasnější dobrodružné reality show – The Amazing Race - odnesou pořádnou sumu peněz! Dvoučlenné týmy tvořené z manželských párů, nejlepších kamarádů či rodičů a dětí nebo partnerů, cestují po celém světě a plní při tom psychicky náročné a fyzicky velmi vyčerpávající úkoly. Týmy jsou nepřetržitě zabírány kamerami – a jejich vztahy jsou tak vystaveny pořádné zkoušce. Ti, kteří nápor nevydrží, jsou vyřazeni. Zbylé týmy spolu pak bojují o prvenství a spěchají k vytyčenému cíli v naději, že se stanou vítězi v této doslova celosvětové hře.
Vysílání: od 5. července každou sobotu v 16:00 dva díly za sebou

Třeba mě sežer
Seriál byl nominován na čtyři ceny Emmy a pět Zlatých Glóbů v četně kategorie Nejlepší komedie. Seriál s prozaickým názvem Třeba mě sežer je zasazen do newyorské redakce fiktivního časopisu Blush magazine. Maya Gallová, novinářka ostrá jako břitva, sice nemluví se svým otcem, vydavatelem časopisu Blush, Jackem Gallo – podruhé oženěným sukničkářem, jehož současná žena je zároveň bývalá spolužačka Mayi ze střední školy – ale musela s největším sebezapřením přijmout práci v jeho domýšlivém časopisu hrajícím si přinejmenším na Cosmopolitan.
Vysílání: od 26. července každou sobotu od 19:00 dva díly za sebou

Příšerná kocovina
Sherilyn Fennová ztvárnila postavu Billie Frankové, bývalé hvězdy sitcomů, kterou její kariéra a osobní život zrazili ke dnu. Nyní pracuje pro producenta béčkových filmů, potýká se s démony svého života, kterými jsou především alkohol a sklony probouzet se po divokých celonočních večírcích v posteli s cizími muži. Když zaviní opilá Billie autonehodu, konečně si uvědomuje, že má problém a soud jí nařídí navštěvovat protialkoholní léčbu. Drzá a upřímná Billie si rozhodně nebere servítky – vyřkne všechno, co má na jazyku, když se snaží prokousat dnem bez jediného loku alkoholu.
Vysílání: od 27. července každou neděli ve 22:00 dva díly za sebou


Filmové premiéry:

Jen blázni spěchají
Úspěšný stavební inženýr potká dívku svého srdce. Jediný pohled jim stačí, aby k sobě pocítili lásku a jediná noc pak zanechá následky na celý život. Nezbývá než vystrojit svatbu, ale teprve po ní si Alex všimne, že Isabel má velmi neobvyklou rodinu. Mladému nastávajícímu otci zbývá pouhých devět měsíců na to, aby se s tímto malým problémem naučil žít... Matthew Perry a Salma Hayek v hlavních rolích romantické komedie z roku 1997.
Premiéra: 2. července ve 21:00

Prostě sexy
Christina Waltersová a její nejbližší kamarádky Courtney a Jane jsou mladé emancipované dámy, jejichž životním cílem je nevázanost, zábava, třeba i kariéra, ale hlavně ne žádný pevný vztah či láska, to by bylo proti jejich tajnému desateru. U sebevědomé Christiny se ale jednoho večera cosi změní. Na jednom z večerních tahů se seznámí se sympatickým blonďákem Peterem, jenž se jí záhy dostane pod kůži. Jedinou šancí, jak se s ním znovu setkat, je pro Christinu návštěva svatby Peterova bratra Rogera. Během obřadu se ale provalí nečekaná novinka. Vypadá to, že Christina bude muset o svého vysněného hrdinu tvrdě bojovat. Tři půvabné grácie ztělesnily v romantické komedii Cameron Diazová, Christina Applegateová a Selma Blairová.
Premiéra: 9. července ve 21:00

Buddy
Newyorkský dům paní Lintzové (Rene Russová) připomíná Noemovu archu. Kromě jejího manžela v něm bydlí také smečka psích šampiónů, královští zajíci, guinejská prasata, pár koní, dvě sovy, tři hadi a kočka. Paní Lintzová totiž miluje zvířátka. Jejím mazlíčkem je ale gorila Buddy. Paní Lintzová ji zachránila před smrtí a od té doby ji rozmazlovala jako vlastní dítě. Jak ale Buddy rostla, začal se v ní stále častěji ozývat hlas divočiny.
Premiéra: 18. července ve 21:00

Blankman
Akční dobrodružná komedie režiséra Mikea Bindera vypráví o muži, který nemá peníze ani moc, ale přesto najde dost odvahy, aby se postavil zločinu. Policie stávkuje, mafie drží starostu jako rukojmí, ale naštěstí je tu Blankman. Excentrický vynálezce Darryl Walker (Damon Wayans), který dokáže proměnit ortopedickou obuv ve smrtící bumerang a babiččin župan v kápi. Klidný Darryl, ozbrojen předměty z domácího arzenálu, se mění v ostražitého Blankmana. V jeho soukromé válce proti zločinu mu pomáhá starší bratr (David Alan Grier) a reportérka Kimberly Jonzová (Robin Givensová) vynese jeho příběh ke slávě.
Premiéra: 25. července ve 21:00


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct a DIGI TV na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně a Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně (zde v současné době zatím jen pro slovenské abonenty - pozor - program AXN v DIGI TV a v UPC Direct se neshoduje!). Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Scifi a AXN Crime včetně podrobných popisů (Synopse) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Redakce satCentrum, 16. 6. 2008, připraveno ve spolupráci s 2media.cz, s.r.o., mediálním servisem HBO

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2840/cervenec-na-axn/