Nejsledovanější zámořská soutěž se stěhuje na Premier Sport - čeští i slovenští diváci se mohou těšit na slavnou NFL
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 08.09.2020
Televizní operátor Telly rozšiřuje sportovní nabídku o další atraktivní sport. Na stanici Premier Sport bude v nadcházející sezoně vedle anglické Premier League bavit diváky i severoamerická National Football League. Fanoušci amerického fotbalu se mohou těšit každý hrací týden až na pět přímých přenosů, včetně závěrečného play off a Super Bowlu, který je tradičně nejsledovanější televizní událostí v USA. Úvodní zápas nového ročníku NFL je naplánován v noci z 11. na 12. září, kdy se utkají obhájci titulu Kansas City Chiefs s Houston Texans.


Přenosy bude v ročníku 2020/2021 vysílat kanál Premier Sport, který je dostupný u operátorů Telly, O2 Czech Republic a T-Mobile. „Jsme rádi, že jsme se dohodli na sdílení vysílacích práv na severoamerickou NFL pro Českou republiku s jejich držitelem, se společností O2 Czech Republic,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii společnosti Telly, s.r.o. „Jde o obdobný model spolupráce, který jsme na stanici Premier Sport úspěšně vyzkoušeli již v loňské sezoně, kdy jsme naše práva k anglické Premier League, začali sdílet s O2 Czech Republic,“ dodává Vladimír Rusnák.

Příznivci stále populárnějšího amerického fotbalu se mohou těšit na duely z čtvrtečních Thursday Night Footbal, na tři nedělní atraktivní přenosy včetně Sunday Night Football a tradiční pondělní dohrávku Monday Night Football. Chybět nebude ani magazín NFL Game Day. Na komentování přenosů z NFL se bude podílet zkušený tým pod vedením Jindřicha Rajchla, který má s americkým fotbalem více než dvacetileté zkušenosti. Kromě Jindřicha Rajchla najdeme v komentátorském týmu také ostřílené harcovníky Honzu Štieglera, Honzu Dundáčka, Standu Jantoše, ale i novou krev v podobě Ondry Horáka či Olivera Sáluse.

Letošní sezonu odstartuje tzv. NFL Kickoff Game v noci z 11. na 12. září, kdy cestu za obhajobou zahájí Kansas City Chiefs s quarterbackem a nejlépe placeným sportovcem světa Patrickem Mahomesem, soupeřem jim bude Houston Texans. Absolutní vítěz vzejde ze Super Bowlu LV, který se uskuteční 7. února na stadionu Raymonda Jamese v Tampě na Floridě.


Jak sledovat sport na Telly

Všechny stanice DIGI Sport a Premier Sport jsou samozřejmě k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Velký, případně balíček Sport. Zákazníci s balíčkem Střední mají k dispozici všech sedm programů DIGI Sport a s balíčkem Malý mají v nabídce program DIGI Sport 2 HD.
Sportovní fanoušci, kteří nejsou zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně Premier Sport a všech Digisportů.


SPORT na 1 den SPORT na 3 dny SPORT na 7 dní
80 Kč 100 Kč 150 Kč


Denní balíčky lze objednat jednoduše online přes portál moje.telly.cz, jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, Android TV, chytré telefony nebo počítač).


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 7. 9. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28418/nejsledovanejsi-zamorska-soutez-se-stehuje-na-premier-sport-cesti-i-slovensti-divaci-se-mohou-tesit-na-slavnou-nfl/