Diskusná relácia RTVS Do kríža prejde viacerými zmenami
Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 09.09.2020

Od 9. septembra sa na obrazovky RTVS vracia diskusná relácia Do kríža, ktorú budú môcť diváci sledovať každú stredu o 21.55 h. na Dvojke. V premiérových častiach čakajú divákov opäť zaujímavé témy, ale aj niekoľko výrazných zmien.


Do kríža sa na obrazovky RTVS vráti bez moderátora Štefana Chrappu, ktorý sa z relácie rozhodol odísť kvôli pracovnej vyťaženosti v iných projektoch. "Musel som si určiť priority. Všetko je otázkou zmyslu. Po dlhom zvažovaní som sa rozhodol vzdať spolumoderovania relácie Do kríža s Jarom Daniškom," vyjadril sa Štefan Chrappa, ktorý sa venuje, okrem moderovania v rozhlase, aj písaniu a hudbe.

Napriek odchodu Štefana Chrappu relácia pokračuje ďalej a moderátorom naďalej zostáva Jaroslav Daniška. „Štefan Chrappa bude v relácii chýbať. Chcel by som sa mu v prvom rade poďakovať, pre reláciu urobil veľa. Je to vždy veselý bodrý chlap a som rád, že budeme ďalej spolupracovať spolu s Jurajom Šústom pri relácii Reflektor na rádiu Devín," povedal Daniška.

Kvôli odchodu jedného z moderátorov sa relácia preformátuje na zloženie, kde budú vystupovať traja hostia.

V tíme tvorcov zároveň došlo k ešte jednej zmene. Vzhľadom na to, že doterajší režisér relácie Anton Šulík sa stal programovým riaditeľom RTVS, novým režisérom Do kríža bude Slavomír Zrebný.

Už tuto stredu bude témou relácie rozsudok v procese s Mariánom Kočnerom a Alenou Zsuzsovou, o ktorom budú diskutovať hostia Ján Hrubala, predseda Špecializovaného súdu, Vladimír Palko, bývalý minister vnútra a Dag Daniš, komentátor spravodajského portálu Aktuality.sk.


Bratislava, 8. september 2020, Rozhlas a televízia Slovenska

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28423/diskusna-relacia-rtvs-do-kriza-prejde-viacerymi-zmenami/