TV Markíza: Hosťami Na telo budú Veronika Remišová a Richard Raši
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 12.09.2020
V novom vydaní relácie Na telo budú hosťami moderátora Michala Kovačiča vicepremiérka a ministerka pre regionálny rozvoj Veronika Remišová (Za ľudí) a nezaradený poslanec Richard Raši z pripravovanej strany Hlas-SD. Zaujímať nás bude názor oboch politikov na stále utajovaný vládny plán ako naložiť s miliardami z Európskej únie či na aktuálny vývoj slovenskej ekonomiky.


S oboma hosťami budeme diskutovať aj o nadchádzajúcej schôdzi parlamentu, na ktorej budú poslanci riešiť otázku interrupcií, ale aj zvýšenie minimálnej mzdy či vyplatenie tzv. 13. dôchodkov. Chýbať nebude ani nový exkluzívny prieskum. Tentokrát agentúra FOCUS zisťovala, či sú ľudia ochotní nosiť rúška aj naďalej.

Zvučka Na telo sa aj túto nedeľu, 13. septembra 2020, ozve v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza. TV upútavka: https://youtu.be/0Md6C5Ld3qM


Zaujímavý duel sa opäť odohral aj v aktuálnom Na telo PLUS medzi dvoma bývalý ministrami financií - Ivanom Miklošom a súčasným guvernérom Národnej banky Slovenska Petrom Kažimírom. Reláciu nájdete na spravodajskom portáli TVnoviny.sk.

Na telo PLUS: https://www.tvnoviny.sk/na-telo/2007070_na-telo-plus-matovicova-ekonomicka-politika-miklos-hovori-2-kazimir-suhlasi


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 11. 9. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28433/tv-markiza-hostami-na-telo-budu-veronika-remisova-a-richard-rasi/