Road show ENYAQ YOU FEST přiveze novou ŠKODU ENYAQ i Mikolase Josefa!
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.09.2020
Hybridní festivalová road show ENYAQ YOU FEST, kterou přináší Prima COOL a televize ÓČKO, letos nově zavítá do pěti českých měst, aby přivezla jedinečné zážitky fanouškům nejen skvělé hudby, ale i youtuberingu, gamingu, lifestylu a sportu. A to zdarma! Festival odstartuje 29. září v Brně u nákupního centra Královo Pole, následovat budou města Olomouc (30. září, OC Haná), Hradec Králové (1. října, OC Futurum), Praha (2. října, Centrum Černý Most) a finále celé tour proběhne 3. října v Mladé Boleslavi v prostorách ŠKODA Muzea.


Návštěvníci se mohou v jednotlivých městech těšit na nadupaný hudební line-up, během road show se představí interpreti, jako je Mikolas Josef nebo Sharlota. Novinkou letošního ročníku bude online stream jednotlivých koncertů na sociálních sítích.

Pátý ročník mimořádné lifestylové akce ENYAQ YOU FEST nově objede Českou republiku a do pěti českých měst přiveze skvělý hudební program a celou řadu workshopů. „Jsem moc rád, že i přes nepříznivé okolnosti a ztížené podmínky pořádání hromadných akcí jsme našli cestu, jak dostat ENYAQ YOU FEST k lidem. Připravili jsme nabitý program pro každého člena rodiny, který je navíc letos pro všechny zdarma. Pro ty, kteří se festivalu nemůžou zúčastnit, máme novinku – zážitek jim zprostředkujeme na sociálních sítích díky živým streamům koncertů a rozhovorů z jednotlivých zastávek. Letošní ročník tak bude skutečně výjimečný a ve svém důsledku kvůli koronavirové pandemii zážitek z něho zprostředkujeme výrazně vyššímu počtu lidí,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf pořádající agentury Solootions.

„Přes probíhající pandemii neztrácí naši fanoušci chuť se bavit a potkávat své idoly. Týmy ÓČKA a Prima COOL se proto rozhodly doručit jim jejich oblíbené interprety, zábavu a lifestylovou show pod hlavičkou YOU FEST i letos. Půjdeme my za nimi, způsobem, který bude bezpečný a efektní,“ vysvětluje Štěpán Wolde, generální ředitel ÓČKO.

Partnerem festivalu je již tradičně ŠKODA AUTO, která přiveze do všech měst road show svoje zbrusu nové, čistě bezemisní SUV ŠKODA ENYAQ iV. „Na rok 2020 budeme asi dlouho vzpomínat. A nejen proto, čemu nás celosvětově nečekaně vystavil, ale také díky výzvám, které se nám podařilo zdolat. Pro nás je jednou z nich právě naše poslední novinka, se kterou bude možné se na road show seznámit. Jsme si vědomi toho, že i v automobilové výrobě je důležité myslet na prostředí, ve kterém žijeme, v moderním kabátě proto dál kráčíme cestou udržitelnosti, a věříme, že se k nám připojí i naši zákazníci. A právě jim, ale i dalším fanouškům a příznivcům, bychom rádi také tímto festivalem poděkovali, a zároveň společně oslavili významný milník, jakým je 125. výročí vzniku naší společnosti. Těšíme se na vás,“ uvádí Petr Janeba, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika.

Do road show se se svými koncerty zapojí celá řada interpretů, na každé zastávce festivalu se fanoušci můžou těšit na zpěváka Mikolase Josefa, rapperku Sharlotu nebo saxofonistu DJ Saxofrancise. Hudební hvězdy budou vystupovat na speciálním music kamionu v průběhu odpoledne a večera mezi patnáctou a devatenáctou hodinou a koncerty budou zčásti živě streamovány na webu iprima.cz i sociálních sítích televizních stanic Prima COOL a ÓČKO. Živý stream nabídne fanouškům kromě koncertů také rozhovory s účinkujícími i dalšími zajímavými osobnostmi přímo z nového vozu ŠKODA ENYAQ a odhalí zákulisí největší lifestylové road show v České republice!

Tradičním partnerem festivalu je také Komerční banka. „I přes letošní složitou situaci a různé bezpečnostní restrikce jsme rádi, že můžeme přispět k tomu, že se tento oblíbený festival bude konat a věříme, že si jej všichni návštěvníci užijí. Jako správný partner jsme totiž vždy tam, kde jsou i naši klienti, ať už jejich kroky vedou k nám do banky nebo za zábavou. Potvrzuje to i naše nová kampaň, která cílí na plány klientů a pomoc při jejich realizaci,“ říká David Šmahel, šéf marketingové komunikace Komerční banky.


ENYAQ YOU FEST – termíny a místa

29. září, Brno, Nákupní centrum Královo Pole
30. září, Olomouc, Obchodní centrum Haná
1. října, Hradec Králové, Obchodní centrum Futurum
2. října, Praha, Centrum Černý Most
3. října, Mladá Boleslav, ŠKODA Muzeum


Vstup na hybridní road show ENYAQ YOU FEST je ve všech městech zdarma. Program akce začíná v 15.00 a končí mezi 19.00–20.00. Aktuální informace o festivalu najdete zde: Facebook YOU FEST – https://www.facebook.com/coolYOUfest nebo Instagram @you_fest.

Akci připravuje primácká agentura Solootions ve spolupráci s ÓČKO Promotion. Organizátoři zohlední při realizaci akce všechna aktuální hygienická opatření a nařízení související s pandemií COVID-19.


Martin Šnýdr, PR Manager, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 15. 9. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28444/road-show-enyaq-you-fest-priveze-novou-skodu-enyaq-i-mikolase-josefa/