O2 TV Sport plánuje v novém ročníku hokejové extraligy odvysílat přes 70 přenosů, nasadí také kamery na helmách rozhodčích
Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 17.09.2020
Stanice O2 TV Sport bude přinášet přímé přenosy z hokejové Tipsport extraligy ve čtvrtek a v pátek, výjimečně v sobotu nebo ve středu. První utkání je na programu již ve čtvrtek 17. září, kdy se diváci mohou těšit na vyhrocený duel Madeta Motor České Budějovice - Mountfield HK. Hlavním lákadlem hokejového podzimu se stanou přenosy z prosincového Winter Classic ve Špindlerově Mlýně.


"Celkem plánujeme odvysílat přes 70 utkání, včetně play off a finále. Vrcholem pro O2 TV Sport budou přímé přenosy z prosincového Winter Classic ve Špindlerově Mlýně, ke kterému chystáme speciální studio, hosty a další doprovodný program. Chybět nebudou ani kamery O2 TV Helmet Cam, které jsou umístěné na helmách hlavních nebo čárových rozhodčích," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Na hokejové fanoušky tak při zápasech z hokejové Tipsport extraligy čeká díky O2 TV Helmet Cam ještě silnější zážitek. Emoce, buly i krásné góly tak, jak je diváci dosud nemohli vidět. Stačí si vybrat daný přenos v multidimenzi a každý může sledovat utkání přímo z ledové plochy pohledem rozhodčích, navíc přes mikroporty uslyší i komunikaci sudích. Jedná se o další technologickou novinku, kterou nabízí pouze digitální televize O2 TV.


Hokejová redakce O2 TV Sport pro sezonu 2020/2021:

Komentátoři: Jan Homolka, Tomáš Zetek, Jan Velart, Libor Basík

Reportéři: Tereza Kubíčková, Richard Tesař, Jan Hrabal


Experti:

Roman Málek - někdejší brankář, mistr extraligy se Slavií

Miloslav Gureň - bývalý obránce, který si vyzkoušel NHL, v Česku hrál mj. za Zlín nebo Třinec

Jakub Koreis - přes 800 utkání v profesionálních soutěžích, hrál za Spartu, Plzeň nebo Kometu Brno

Jiří Tlustý - bývalý útočník, v NHL odehrál 446 zápasů (mj. Toronto, Carolina, New Jersey)


Plán přenosů na O2 TV Sport v září:

Madeta Motor České Budějovice - Mountfield HK Čtvrtek 17. září 16:30 hod.
HC Škoda Plzeň - HC Sparta Praha Pátek 18. září 16:55 hod.
HC Energie Karlovy Vary - HC Sparta Praha Čtvrtek 24. září 17:10 hod.
HC Kometa Brno - Madeta Motor České Budějovice Pátek 25. září 17:40 hod.


O O2 TV

Počet zákazníků některého z tarifů služby O2 TV, která funguje na pevné lince od O2 i na internetovém připojení od jakéhokoliv poskytovatele, dosáhl k 30. červnu 2020 celkem 476 tisíc. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport, 16. 9. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28446/o2-tv-sport-planuje-v-novem-rocniku-hokejove-extraligy-odvysilat-pres-70-prenosu-nasadi-take-kamery-na-helmach-rozhodcich/