Mistrovství světa v cyklistice na Eurosportu
Autor: Media:list/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 25.09.2020
Fanoušci silniční cyklistiky jsou na Eurosportu jako doma. A nejinak tomu bude i ve druhé polovině tohoto týdne, vždyť nejlepší cyklisté světa se postaví na start v Imole a budou opět bojovat o světový titul. Eurosport vysílá kompletní program MS od 24. do 27. září. Trať má start i cíl na proslulém automobilovém okruhu v Imole, ovšem cyklisty zavede do kopců regionu Emilia-Romagna.


Letos se jedou na MS pouze kategorie Elite. Muži mají před sebou náročný závod – 258 kilometrů a celkové převýšení téměř 5000 metrů. Ženy pojedou 143 kilometrů a 2650 metrů převýšení.

V barvách české reprezentace by se na start silničního závodu měli postavit Jan Hirt, Adam Ťoupalík, Josef Černý a Jakub Otruba. Do časovky nastoupí Josef Černý a Jakub Otruba. V ženském pelotonu by měly jet Nikola Nosková, Jarmila Machačová a Tereza Neumannová, časovku Jarmila Machačová a Tereza Korvasová. Slovenskou reprezentaci neposílí Peter Sagan, trojnásobný světový šampion se soustředí na svůj první start na Giru d´Italia, jehož etapy uvidíme na Eurosportu od 3. října.


Vysílání Eurosportu z MS (závody komentují tradiční cyklističtí komentátoři Eurosportu Štěpán Straka a Martin Hačecký):

24. září
14:35 Ž časovka (ŽIVĚ Eurosport 1)

25. září
14:25 M časovka (ŽIVĚ Eurosport 1)

26. září
12:30 Ž silniční závod (ŽIVĚ Eurosport 1)

27. září
09:40 M silniční závod (ŽIVĚ Eurosport 2)


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ a Eurosport CZ; foto: Getty Images

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28471/mistrovstvi-sveta-v-cyklistice-na-eurosportu/