ČT spustila novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 28.09.2020
Česká televize rozšířila nabídku služeb pro televizory připojené k internetu - spustila novou aplikaci k extralize ledního hokeje. Hybridní aplikace Tipsport Extraliga disponuje mnoha funkcemi, fanoušci hokeje ocení aktuální informace k právě vysílaným přenosům, soupisky hráčů, jejich profily včetně fotek i statistiky související s jednotlivými zápasy.


Nově spuštěná aplikace funguje ve dvou režimech, buď jako podrobná verze vyplňující celou obrazovku nebo jako pomocník při sledování aktuálního televizního vysílání, kdy v pravém dolním rohu ukazuje průběžné výsledky ze všech zápasů kola.

Tipsport Extraliga nabízí podrobné informace o jednotlivých hráčích i o každém zápase nejvyšší hokejové soutěže, zejména online data o průběhu utkání – o počtu střel na branku, zblokovaných střelách, o vhazování a jeho úspěšnosti i o trestných minutách. Divák má k dispozici také kompletní přehled všech kol a celou řadu dlouhodobých statistik – soupisky, kanadské bodování, pořadí střelců a nahrávačů, statistiky brankářů apod.

Česká televize poskytuje služby hybridního vysílání od května 2012, měsíčně je využívá více než půl milionu diváků. Na platformě HbbTV nabízí například přístup k archivu, předpovědi počasí, průvodce programem i oblíbenou aplikaci Panorama.


Karolína Blinková, tisková mluvčí České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28477/ct-spustila-novou-aplikaci-k-extralize-ledniho-hokeje-pro-hbbtv/