Mimořádný a napínavý akční seriál Zasvěcený – to nejlepší z Turecka na FilmBoxu
Autor: FilmBox/SPI/WS Czech , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 05.10.2020
Jeden z nejsledovanějších tureckých seriálů všech dob, 14 prestižních nominací a 8.0 bodů z 10 na imdb.com. Dramatický seriál Zasvěcený (Içerde) vytvořil čistě novou a překvapivě atraktivní verzi chronicky známého námětu „policie versus mafie“. Nyní přichází na FilmBox. Už v úterý 6. října v 17:10 si příznivci akčních dramat budou moci vychutnat první část seriálu Zasvěcený (Içerde). Nové epizody se budou vysílat každé úterý na programu FilmBox, repríza ve čtvrtek. Promítat se budou 2 díly za sebou.


Ačkoli by se mohlo zdát, že téma boje policie s mafií už je vyčerpané a nudné, seriálu Zasvěcený se podařilo vdechnout mu nový život. A to díky komplexnímu a mnohovrstevnatému příběhu v kombinaci s emocionálně vypjatými vztahy mezi všemi klíčovými hrdiny.

Díky tomu se seriál Zasvěcený zařadil krátce po natáčení v letech 2016 a 2017 k nejpopulárnějším dílům ze země půlměsíce. Kromě množství nominací, titulu jednoho nejsledovanějších tureckých seriálů či vysokého hodnocení na imdb.com si získal srdce lidí po celém světě. Není to až tak překvapující. Turecký filmový průmysl zaznamenal za posední dekádu významný růst a v seriálovém byznyse mu patří druhá příčka, hned za Spojenými státy.

Hlavní hrdina Sarp, kterého ztvárnil populární Cagatay Ulusoy, je premiantem na policejní akademii. Po jejím ukončení chce aspoň trochu vynahradit matce těžké životní strasti – únos druhého syna a zatknutí manžela obviněného z vraždy.

Sarp však nečeká, že sofistikovaný boj s mafií a jejími zákeřnými praktikami si od něj vyžádá o mnoho víc, že se zdálo. Náročná a emocionálně vypjatá etapa života stojí nejen před hlavním hrdinou a jeho nepřáteli, ale i před jejich nejbližšími.

Mimořádně úspěšný seriál Zasvěcený si našel diváky už ve více než 100 zemích světa a díky FilmBoxu se na něj budou moci podívat i diváci v Česku a na Slovensku.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 42 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 700 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologie, které poskytují 65 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT. SPI nejnověji přidala do svého portfolia Film1 – prémiovou filmovou službu v Holandsku včetně čtyř filmových stanic a digitálních služeb. Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou.


Marek Němec, Head of Client Services, WSCzech, 2. 10. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28496/mimoradny-a-napinavy-akcni-serial-zasveceny-to-nejlepsi-z-turecka-na-filmboxu/