TV Markíza: Na telo s Jurajom Šeligom a Denisou Sakovou
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 09.10.2020
V nedeľnom Na telo ponúkneme duel medzi exministerkou vnútra Denisou Sakovou (Hlas-SD) a podpredsedom parlamentu Jurajom Šeligom (Za ľudí). Už tento piatok sa uzavrie menoslov kandidátov na nového generálneho prokurátora a moderátor Michal Kovačič sa oboch politikov bude pýtať, kto by mal zasadnúť na čelo tejto inštitúcie.


Rozoberieme ale aj ďalšiu dôležitú otázku, ktorá čaká na poslancov už onedlho - výber nového policajného prezidenta. Ten sa nakoniec uskutoční podľa pravidiel, ktorý pripravil rezort vnútra pod vedením Denisy Sakovej. A to napriek tomu, že terajšia koalícia chcela postupovať pôvodne iným spôsobom.

S oboma hosťami sa však pozrieme aj na najnovší vývoj šírenia nového koronavírusu či tento týždeň predstavený plán obnovy, ktorý má dať odpoveď na to, ako chce vláda využiť miliardy eur z Európskej únie.

Zvučka Na telo sa aj túto nedeľu, 11. októbra 2020, ozve v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza.

TV upútavka na nedeľné Na telo: https://youtu.be/z8yFa_6hzZI


Na webe TVNOVINY.SK však nájdete od štvrtka 18:00 hod. aj ďalšiu zaujímavú politickú diskusiu. Michal Kovačič si do relácie Na telo PLUS pozval viacnásobného expremiéra Mikuláša Dzurindu a bývalého ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka.

TV upútavka na dnešné Na telo PLUS: https://youtu.be/h479JSqXsnQ


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 8. 10. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28515/tv-markiza-na-telo-s-jurajom-seligom-a-denisou-sakovou/