Telekom inovuje svoje predajne, budú zelenšie a viac digitálne
Autor: Slovak Telekom , e-mail: info@telekom.sk Přidané: 10.10.2020
Slovak Telekom dlhodobo podporuje digitalizáciu svojich služieb, čím šetrí prírodné zdroje a životné prostredie. Teraz sa najväčší telekomunikačný operátor zameral na oblasť predaja a inovoval svoje značkové predajne. Tie sú po novom „zelenšie“ a zároveň poskytujú zákazníkom lepší zážitok z nakupovania. V Telekom centrách viac nenájdete tlačené brožúry, zmizli igelitové tašky či plastové perá, zredukoval sa aj z počet obrazoviek. Naopak pribudlo viac zelene, prezentačné tablety a digitálne selfcare zóny.


 Novootvorené vlajkové T+ Centrum v bratislavskom Auparku
 Žiadne papierové brožúry či igelitové tašky
 Elektronické zmluvy a faktúry


Ide to aj bez papiera, všetko bude digitálne

Telekom dlhodobo podporuje pri komunikácii so zákazníkom digitálne kanály, ktoré šetria prírodné zdroje. V Telekom centrách zákazníci už nenájdu žiadne tlačené letáky či brožúry, všetky potrebné informácie sú dostupné v elektronickej forme v novej selfcare zóne. Už viac ako polovicu zákazníkov Telekom motivoval, aby uprednostnili namiesto zasielania tlačených faktúr ich elektronickú formu, čím spoločne mesačne ušetria milióny hárkov papiera a teraz ide ešte ďalej.

Ďalšou z digitálnych noviniek v Telekom centrách je smart pomôcka v podobe tabletu T-pad, na ktorom môžu predajcovia prezentovať zákazníkom nové ponuky. Zároveň prostredníctvom T-padu môžu zákazníci elektronicky podpísať zmluvu bez potreby tlače. Po podpise zmluvy jednoducho dostane zákazník jej elektronickú verziu priamo na svoj e-mail.


Menej plastu

V Telekom centrách sa zrušil bezplatný výdaj igelitových tašiek v prípade nákupu mobilného telefónu alebo príslušenstva. Zákazník bude mať možnosť zakúpiť si tašku papierovú. Okrem toho sa nahradili aj plastové perá ekologickejšími papierovými a ich spotreba bola znížená na minimum v dôsledku digitalizácie.


Digitálna selfcare zóna

V Telekom centrách nájdu návštevníci vynovenú selfcare zónu, prostredníctvom ktorej môžu sledovať pokrytie v rámci celého Slovenska a prezerať si aktuálne brožúry, ponuky, cenníky a jednoducho si ich odoslať na svoj email.

„Telekom centrá sa snažíme inovovať a inšpirovať tak aj našich zákazníkov. Nejde však len o nové technológie, ale aj o osobný prístup k zákazníkovi a celkový pocit z návštevy. Aby sa u nás ľudia cítili príjemne, ubrali sme z počtu obrazoviek a pridali viac zelene. Chceme, aby každý z predajne odchádzal so skvelou emóciou, úplným porozumením a jasnou informáciou,“ hovorí Ľudmila Jakubíková, manažér predajnej siete Slovak Telekom a dodáva: „Meníme sa pre našich zákazníkov a budeme vďační, ak nám každý zákazník vyjadrí svoj názor osobne alebo cez online dotazník. S každým hodnotením budeme poctivo pracovať a neustále sa pre zákazníkov zlepšovať.“


Nové vlajkové T+ Centrum

Slovak Telekom 8. októbra otvoril v bratislavskom Auparku nové vlajkové T+ Centrum. Nová značková predajňa Telekomu predstavuje unikátny koncept založený na digitalizácii a ponúkne zákazníkom nový zážitok z nakupovania telekomunikačných služieb.

T+ Centrum zákazníkom poskytne viac priestoru, ktorý je dizajnovo rozdelený do funkčných zón, kde nájdu vždy to, čo aktuálne potrebujú. Vo vstupnej selfcare zóne čakajú návštevníkov všetky potrebné informácie o aktuálnych ponukách v digitálnej forme. V zóne technologických noviniek si môžu vyskúšať najnovšie mobilné telefóny a príslušenstvo, v prezentačnej zóne si oddýchnu v príjemnom prostredí „obývačky“ a vyskúšajú služby televíznej a domácej zábavy a v servisnom kútiku zákazníkom poradí a pomôže odborne vyškolený personál.

Návštevníci T+ Centra sa môžu tešiť aj na rôzne technologické vychytávky. V prezentačnej zóne si môžu vyskúšať výhody inteligentnej chladničky, v technologickej zóne si zahrať proti sebe virtuálne preteky dronov na veľkoplošnej obrazovke a v servisnom kútiku im vyrobia na mieru kryt na mobil pomocou špeciálnej tlačiarne.


Pick up point pre online objednávky

Rovnako ako ostatné Telekom centrá, bude aj nové T+ Centrum slúžiť ako výdajné miesto, kde si zákazník bude môcť vyzdvihnúť tovar objednaný cez e-shop. Ten bude na predajni dostupný pre zákazníka už do 24 hodín od vykonania objednávky na webe Telekom.sk.


Schôdzka na konkrétny termín

Užitočnou novinkou je možnosť naplánovať si konzultáciu s predajcom Telekom centra na presný čas. Možnosť rezervovať si konkrétny termín uvítajú všetci zaneprázdnení ľudia, ktorí nechcú čakať v rade a tak si môžu naplánovať s predajcom termín, ktorý im viac vyhovuje a vyriešiť naraz všetky svoje požiadavky.


O spoločnosti Slovak Telekom

Slovak Telekom je najväčší slovenský telekomunikačný operátor s dlhoročnými skúsenosťami a zodpovedným prístupom k podnikaniu. Pod značkou Telekom poskytuje široké portfólio služieb pevnej i mobilnej siete jednotlivcom, domácnostiam i firemným zákazníkom. Každý rok investuje desiatky miliónov eur do budovania vlastnej pevnej i mobilnej infraštruktúry. Optickou sieťou pokrýva už 700 tisíc domácností a mobilné siete Telekomu získali za svoju kvalitu ocenenie Best in Test od spoločnosti umlaut (P3) sedemkrát za sebou v rokoch 2015 až 2019.

Slovak Telekom je súčasťou nadnárodnej skupiny firiem Deutsche Telekom Group. Jej jediným akcionárom je spoločnosť Deutsche Telekom Europe B.V. s 100% podielom akcií.


Pavel Ďurík, Hovorca pre korporátne záležitosti, Slovak Telekom, 9. 10. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28520/telekom-inovuje-svoje-predajne-budu-zelensie-a-viac-digitalne/