M7 a mediální skupina RTL Deutschland prodlužují a rozšiřují smlouvu o spolupráci
Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 10.10.2020
Evropský poskytovatel obsahu M7 Deutschland/M7 Německo (dříve Kabelkiosk) prodlužuje a rozšiřuje své dlouholeté obchodní partnerství s mediální skupinou RTL Deutschland. Nová, víceletá smlouva pokrývá všechny volně přijímatelné televizní stanice mediální skupiny RTL, které společnost M7 může zpřístupnit svým obchodním partnerům pro šíření v kabelových sítích a platformách IPTV v Německu.


Jako první krok bude rozšířena základní nabídka BasisHD o volně přijímatelné televizní programy RTLplus, VOXup a TOGGO plus pro klienty kabelových sítí. Tři nové kanály bude možné přijímat dodatečně ke stávajícím stanicím mediální skupiny RTL.

Vedle klasických lineárních programů smlouva zahrnuje interaktivní dodatečné funkce restart a záznam ve službě cloud, kterými divák aktuálně vysílaný pořad posune na začátek a jednotlivé relace zaznamená a může sledovat v požadovaném čase. Funkce multiscreen přináší televizní obsah domů na chytré mobilní telefony a tablety.

Společnost M7 svým obchodním partnerům dá k dispozici nové volně přijímatelné televizní stanice mediální skupiny RTL Deutschland během následujících dnů.

„Jsme potěšeni dlouholetým prodloužením naší smlouvy o šíření s mediální skupinou RTL Deutschland, se kterou nás spojuje dlouholeté obchodní partnerství. Společnost M7 tím nabízí paket s vysílacími právy v plném rozsahu největších německých privátních televizních provozovatelů, který se opírá o osvědčenou a širokou spolupráci se společností M7“, řekl pan Marco Hellberg, ředitel společnosti Eviso Germany s r. o., která je obchodním partnerem mediální skupiny M7 v Německu.

Pan Andre Prahl, vedoucí šíření programů mediální skupiny RTL uvedl: „Chtěli bychom, aby celé naše portfolio stanic bylo dostupné ve všech významných platformách. Prodloužení a rozšíření smlouvy se společností M7 je proto důležitým krokem. Současně je další rozvoj našeho šíření signálu ve vysokém rozlišení důležitým pilířem naší distribuční strategie. Proto nás velmi těší, že klienti společnosti M7 nyní získávají možnost, aby mohli přijímat další stanice základní nabídky BasisHD ve vysokém rozlišení.“ Internet: https://www.m7deutschland.de.


S využitím zdroje: Infosat.de, 9. 10. 2020, volně upraveno a zkráceno

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28521/m7-a-medialni-skupina-rtl-deutschland-prodluzuji-a-rozsiruji-smlouvu-o-spolupraci/