TV Markíza prinesie špeciálne relácie k prezidentským voľbám v USA
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 02.11.2020
V americkom duchu sa ponesie aj vysielanie relácie Teleráno, spravodajský portál TVnoviny.sk bude mapovať volebné výsledky a ponúkne aj špeciálne vydanie online relácie Na telo PLUS. Spojené štáty americké volia prezidenta. Kto sa stane najvplyvnejším mužom sveta - Donald Trump alebo Joe Biden? Volebné dianie budú môcť diváci sledovať v mimoriadnej relácii Prezidentské voľby 2020, ktorú televízia Markíza odštartuje v stredu, 4. novembra 2020, už o 05:00 ráno.


Hodinovou reláciou bude sprevádzať ostrieľaná moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová v spoločnosti politológa Erika Láštica. Hosťami spravodajského špeciálu budú bývalý minister zahraničných vecí Eduard Kukan a dekan Fakulty politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici Branislav Kováčik.

"Do mimoriadnej relácie pripravuje náš spravodajský tím analýzy, rozhovory s hosťami, naživo sa tiež spojíme s redaktorom Jánom Malochom, ktorý v súčasnosti pôsobí v Los Angeles. Divákom prinesieme aj prvý prezidentský príhovor víťaza volieb," povedal šéfredaktor spravodajstva TV Markíza Tibor Mattyašovský.

Od 06:00 bude vysielanie pokračovať reláciou Teleráno, ktorá sa bude taktiež intenzívne venovať výsledkom prezidentských volieb v USA. Spolumoderátorkou Adriany Polákovej a Romana Juraška bude preto aj Zlatica Švajdová Puškárová. "Naživo sa spojíme so speváčkou Celeste Buckingham, v štúdiu privítame spisovateľku Andreu Coddington, redaktorku Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú, redaktorku zahraničia Simonu Mikušovú a rôznych odborníkov, ktorí dlhodobo sledujú vývoj na americkej politickej scéne," dodala šéfredaktorka Telerána Tamara Cho.

Ďalšie mimoriadne správy so Zlaticou Švajdovou Puškárovou sú vo vysielaní TV Markíza naplánované na 11:40. Sumár všetkých najdôležitejších informácií prinesú popoludňajšie Prvé Televízne noviny o 17:00 a večerné Televízne noviny o 19:00.

Minútu po minúte bude prezidentské voľby v USA mapovať aj spravodajský portál TVnoviny.sk. Už o 10:30 návštevníkom ponúkne aj špeciálne vydanie online relácie Na telo PLUS s moderátorom Michalom Kovačičom. Čerstvé výsledky do nej prídu okomentovať bývalý premiér Mikuláš Dzurinda a exministri zahraničných vecí Eduard Kukan a Pavol Demeš.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 2. 11. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28552/tv-markiza-prinesie-specialne-relacie-k-prezidentskym-volbam-v-usa/