On line na satCentrum: Martin Mrnka - Z1
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 01.07.2008
SatCentrum pokračuje v úspěšném způsobu komunikace se čtenáři webu satCentrum - pravidelně si zve do „horkého křesla“ u počítače zajímavé osoby, které on line odpovídají na dotazy. Položených buď během níže uvedených dvou hodin, kdy je tento chat „live“ anebo které napíšete dopředu jako svou reakci pod tímto textem. Zde pak budou všechny otázky a odpovědi uloženy k pozdějšímu prohlížení a archivované.

Dnes odpovídal člověk, který stojí v čele nové zpravodajsko-publicistická televize Z1 - generální ředitel Martin Mrnka.

On line chat se uskutečnil v úterý 1. 7. 2008, v době 13 – 15 hod.

Televize Z1 má za sebou první měsíc vysílání. Podle Martina Mrnky model komerční zpravodajské televize, jaký Z1 na český televizní trh přináší, odpovídá světovým standardům televizního zpravodajství známým například z americké CNN a Fox News, britské Sky News, německé N24 nebo slovenské TA3. Myslíte si, že se už svým programem těmto starším kolegům přiblížila?

Jaké má pocity ze startu televize její generální ředitel? Mohli jste se na to zeptat v on line chatu. Zajímají vás další podrobnosti k profilu stanice, jak to je a bude s DVB-T a se satelitním šířením, a zařazením do DTH platforem (UPC Direct, DIGI TV)? I to bylo součástí některých odpovědí.

Otázky směřovaly i na technické zabezpečení vysílání, grafiku, znělky i na plazmové zobrazovače za moderátory ve studiu.


Děkujeme všem diskutujícím za zajímavé dotazy a i Martinu Mrnkovi za odpovědi.


Redakce satCentrum, 1. 7. 2008



Navštivte i předchozí chaty na satCentrum:

- Jiří Balvín - Óčko

- Marek Kindernay - Galaxie sport

- Jiří Hojgr - SPORT 5

- Michal Šíma - Eurosport CZ

- Jaromír Glisník - TRADE and TECHNOLOGY



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2856/on-line-na-satcentrum-martin-mrnka-z1/