Svět motorů očima Mika Brewera - nová auto moto reality show na Discovery Channel
Autor: Media:list/Discovery , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 10.11.2020
Mike Brewer je britský novinář, producent a zejména obchodník s auty, který se proslavil jako hlavní hvězda motoristických televizních pořadů a který je známý tím, že dokáže i levný vůz proměnit v super auto. V nejnovější televizní sérii Mike najde a na vlastní kůži zažije neuvěřitelné motorové spolky a seznámí se s úchvatnými lidmi, kteří žijí a dýchají pro auta stejně jako on.


Premiérový díl reality show Mike Brewer a jeho svět aut (Mike Brewer´s World of Cars) můžete sledovat ve středu 11. listopadu od 21 hodin na kanálu Discovery.

O autech toho Mike ví opravdu hodně, ale ani on nemůže znát všechno. Aby to napravil, vydává se na cesty setkat se s dalším lidmi, kteří sdílejí jeho vášeň z nalézání, sestavování a řízení aut. V nejnovější televizní sérii, která vznikla pro Discovery Channel, Mike najde a zažije neuvěřitelné motorové spolky a seznámí se s úchvatnými lidmi, kteří žijí a dýchají pro auta stejně jako on, ať jde o lowridery a lidi, kteří v nich jezdí po Los Angeles, akcelerační závody se šampiony v Indianapolis nebo setkání s mechaniky v Chicagu, kteří udržují naživu umění rukodělných karosérií.

V nové show se mohou diváci těšit zejména na velkou rozmanitost, hlavní myšlenkou pořadu je ukázat motoristickou krajinu z celého světa.

„Myslím, že nová série se vyznačuje hlavně obrovskou pestrostí, pokud jde o lidi, se kterými jsem se potkal. Jedním z příkladů je například seznámení se členy lowriderové kultury v Los Angeles, kteří své okolí většinou děsí svým vzhledem – černá trička, velké pytlovité šortky a tetování -, ale ve skutečnosti to byli ti nejlaskavější, rodinně orientovaní lidé, jaké jsem kdy potkal. Byli opravdu úžasní. Setkání s 94letým řemeslníkem Geneem Winfieldem, který žije v poušti Mojave, kde ohýbá kov a vyrábí úžasné Hot rody, bylo z trochu jiného soudku. Také jsme se dostali do Anglie, kde jsem si mohl prohlédnout karoserii Mini z roku 1960, která se vyrábí na původních továrních strojích dodnes,“ říká o sérii její hlavní protagonista Mike Brewer.


O společnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globální lídr v zábavě inspirované reálným životem, který poskytuje služby zájmově orientovaným divákům po celém světě a nabízí jim obsah, který inspiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a vede v kategorii velice oblíbených obsahových žánrů ve světě. Discovery je dostupný ve 220 zemích a teritoriích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platforem a k divákům se dostává na všech typech obrazovek, včetně produktů TV Everywhere, jako je např. portfolio aplikací GO; direct-to-consumer streamovací služby, např. Eurosport Player a MotorTrend OnDemand; digital-first a společenský obsah od Group Nine Media a strategická aliance s PGA TOUR pro vytvoření mezinárodního domova pro golf. Portfolio prémiových značek společnosti Discovery zahrnuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patří k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, přední poskytovatel kvalitních, lokálně oblíbených sportů a Home of the Olympic Games across Europe.


Michaela Celárková, Media:list, 9. 11. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28569/svet-motoru-ocima-mika-brewera-nova-auto-moto-reality-show-na-discovery-channel/