České a slovenské filmy na JOJke
Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 15.11.2020

Televízia JOJ uvedie tri vynikajúce filmy z českej a slovenskej produkcie: v novembri film Ženská na vrchole a v decembri ponúkne divákom dva filmy - Šťastný nový rok a Posledná aristokratka.


Slovenské a české filmy sa tešia veľkému diváckemu záujmu, ako v kinách, tak aj v televízii. Dôkazom toho je aj film Príliš osobná známosť, ktorý televízia JOJ koprodukovala. Táto Evitovka bola jednotkou slovenských kín vo svoj otvárací víkend v januári tohto roka a jednotkou bola aj pri minulotýždňovej televíznej premiére na JOJke, kedy vyhrala v užšej cieľovej skupine, ale aj v cieľovej skupine 12+ (film si pozrelo spolu 441-tisíc divákov).

Televízia JOJ prinesie tento rok svojim divákom ešte ďalšie tri filmy z domácej slovenskej či českej filmovej produkcie. Diváci sa môžu už v utorok 17. novembra o 20:35 tešiť na film Ženská na vrchole, ktorý bol 4. najnavštevovanejší slovenský film v kinách za rok 2019.

V decembri ponúkneme divákom dva filmy - Šťastný nový rok s hviezdnym slovenským i českým obsadením, ktorý bol 2. najnavštevovanejší slovenský film v kinách za rok 2019 po filmovom trháku Trhlina a 5. najnavštevovanejší film celkovo za rok 2019.

A film Posledná aristokratka - jednotku v kinách vo svoj otvárací víkend na Slovensku a mal dve nominácie na ocenenie Český lev.


Redakcia TV JOJ, 13. 11. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28582/ceske-a-slovenske-filmy-na-jojke/