Vánoční kampaň Telly letos ve stylu lenošení a s dárkem pro nové zákazníky
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 17.11.2020
S heslem „Lenošením ku zdraví!“ odstartovala Telly letošní vánoční kampaň. Zároveň spustila vlastní e-shop plný užitečných dárků k televizní zábavě. Vánoční kampaní Telly oslovuje nové zákazníky, na které při objednání služby čekají 3 měsíce naplno, tedy 3 měsíce televizní zábavy s rozšířenou nabídkou více než 120 televizních programů bez dalších příplatků a k tomu dárek z e-shopu v podobě vánoční dárkové kolekce. Nabídka platí pro internetovou i satelitní Telly.


Letošní rok je náročný a Vánoce budou také jiné, než jsme zvyklí. Paradoxně to nejlepší, co pro sebe i ostatní můžeme udělat, je užít si poklidné lenošení v bezpečí domova. Ideálním partnerem, který nás pobaví i vzdělá, je právě televize se spoustou tematických HD kanálů. „Vybízíme lidi, že si mohou dopřát lenošení u televize bez výčitek, pomoci tím sobě, i svým blízkým, a ještě přispět ke zlepšení situace v celé zemi,“ vysvětluje hlavní myšlenku kampaně „Dobře naladěné Vánoce“ Jan Schöppel, marketingový manažer Telly.

V nabídce má Telly tři základní programové balíčky – Telly Malý za 200 Kč, Telly Střední za 400 Kč a Telly Velký za 600 Kč, pro sportovní fanoušky pak všechny sportovní stanice Telly v balíčku Telly Sport za 250 Kč měsíčně.

„Kampaní „Dobře naladěné Vánoce“ oslovujeme všechny potenciální zákazníky, pro které v případě, že si objednají naše služby v podobě jakéhokoliv programového balíčku, máme připravenou rozšířenou nabídku více než 120 programů, kterou jim na 3 měsíce dáme bez dalších příplatků,“ upřesňuje Jan Schöppel bonusovou nabídku s názvem „3 měsíce naplno!“.

Všichni noví zákazníci dostanou navíc ještě dárek z Vánoční kolekce Telly. „Jde o speciální balíček sestavený pro vánoční lenošení u televize, který obsahuje smaltovaný, ručně vyráběný retro plecháček, kulich a červené ponožky Telly,“ říká Jan Schöppel. Na Vánoční kolekci, ale i na další dárkové předměty se všichni mohou podívat v e-shopu Telly. „Vlastní e-shop otevíráme současně se startem vánoční kampaně. Nakoupit v něm může vánoční dárky úplně každý,“ doplňuje Jan Schöppel, marketingový manažer Telly.

Vánoční kampaní osloví televizní operátor potenciální zákazníky na internetu a sociálních sítích. Strategický koncept, grafiku i produkci kampaně zajišťuje agentura Grizzlink. Kampaň odstartovala dnes a poběží do konce roku.

Zákazníci Telly mají k dispozici až 130 programů, z toho 79 v HD a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru. Kromě toho lze televizi Telly sledovat na mnoha dalších zařízeních a v mnoha aplikacích. Jednou z možností jsou chytré televizory Samsung Smart TV, dále televizory se systémem Android nebo zařízení Apple TV a v přípravě je aplikace pro chytré televizory LG.

Dalšími možnostmi jsou počítače a internetové prohlížeče. Telly si pustíte v některém z běžných prohlížečů Firefox, Opera, Edge či Chrome a lze ji sledovat také přes mobilní zařízení (telefony, tablety) s iOS nebo Android a zařízení s Windows 10. Internetovou Telly lze sledovat ve vysoké rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje i nízká rychlost připojení již od 3 mbps.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, tenisové turnaje ATP nebo americkou NFL. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly a Miroslav Novák, LAMA ENERGY GROUP, 16. 11. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28587/vanocni-kampan-telly-letos-ve-stylu-lenoseni-a-s-darkem-pro-nove-zakazniky/