Skylink zařadil nový TV program pro kutily i milovníky gastronomie - CANAL+ Domo
Autor: M7/SKylink/WS Czech , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 01.12.2020
Hledáte tipy na chutné recepty nebo inspiraci, jak si vylepšit bydlení? Pak je tu nový televizní kanál, který vám nabízí nepřeberné množství nápadů. Kulinářské pořady, dokumenty o jídle z celého světa nebo praktické návody, jak domů vnést nejnovější trendy ze světa bydlení, přináší lifestylový program CANAL+ Domo. Do své nabídky ho k 1. 12. 2020 zařadila satelitní a internetová televize Skylink.


Nový CANAL+ Domo v HD vysílaný v češtině je tu pro všechny diváky s vášní pro vaření a péči o dům a zahradu, kteří ocení praktické tipy a návody, „jak na to“. Pořady o gastronomii nabízí pestrý mix témat, mezi nimiž nechybí recepty na jednoduchá, a přitom kvalitní jídla, kulinářské reality show nebo dobrodružné výpravy za světovou gastronomií.


Jak vnést do domu skutečné teplo domova, poradí řada zajímavých pořadů zaměřených na moderní trendy v bydlení. Přináší užitečné rady, jak si zvelebit nejen interiér, ale i zahradu či jak si poradit s přestavbou a rekonstrukcí, aby byl výsledek opravdu dokonalý. Recepty a vybrané návody budou k dispozici také na webových stránkách www.canalplusdomo.cz, aby se diváci mohli k chytrým trendy nápadům z televizní obrazovky kdykoli v klidu vrátit.

„Spuštění televizního kanálu CANAL+ Domo je pro nás přelomovým okamžikem. Jedná se totiž o historicky první program z produkce Groupe Canal+, který se na českém trhu objevil. Čeští diváci sice mohli seriály z dílny Canal+ sledovat již dříve, exkluzivně u Skylinku, nyní však mají poprvé možnost užít si kompletní nový televizní kanál,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, provozující značku Skylink.

CANAL+ Domo bude součástí programové nabídky balíčku Smart, po celý prosinec bude však přístupný všem divákům v rámci volného vysílání.


Technické parametry pro naladění programu:

Program: CANAL+ Domo
Pozice ve FastScan: 25
Satelit: Astra 3B, 23,5° východně
Kmitočet: 12 012 MHz
Polarizace: vertikální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: OFF


PR M7 Group; Head of Client Services, WS Czech, 1. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28623/skylink-zaradil-novy-tv-program-pro-kutily-i-milovniky-gastronomie-canal-domo/