Jamie Oliver vaří v karanténě na TV Paprika
Autor: AMC/PR.Konektor CZ , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 21.12.2020
Pandemie Covid-19 zkomplikovala situaci také v našich kuchyních, na jaře se v reakci na první lockdown téměř přes noc vyprázdnily regály v supermarketech. Doba zůstává nadále nejistá a musíme mimo jiné pečlivě hlídat rodinný rozpočet. Nevíte-li si rady, co v takovém případě vařit, nechte si poradit od Jamieho Olivera. Již od 28. prosince v 18:05 vás naučí, jak nejlépe využít domácí zásoby v novém pořadu Jamie vaří v karanténě na TV Paprika.


Zůstaňte doma

V novém pořadu s Jamie Oliverem se můžete těšit na jednoduché, rychlé a levné recepty. Všechna jídla nejenom zvládnete snadno doma, ale opravdu kvůli nim nikam nemusíte. Jamie vás naučí poradit si s ingrediencemi, které máte doma ve spíži, nebo v mrazáku. To se vám bude hodit kdykoli, nejen když nemůžete skočit do obchodu naproti pro suroviny, ale i když se vám prostě jen nikam nechce. Slavný šéfkuchař je i díky neobvyklým okolnostem, za kterých show vznikala, praktičtější a zábavnější než kdy dříve.

Díky pořadu Jamie vaří v karanténě se naučíte například upéct bezvaječný čokoládový dort, na který potřebujete pouze šest surovin, nebo připravit hráškové pesto, které bude chutnat i dětem. Bez problémů jistě zvládnete univerzální rajčatovou omáčku, kterou můžete snadno zamrazit a použít do těstovin, chilli, polévek nebo třeba na pizzu. Naučíte se také spoustu jednoduchých triků, jak posunout vaše domácí vaření na úplně novou úroveň. Jamie nezapomíná ani na začátečníky, kterým zábavnou formou vysvětlí základy vaření, které se budou jistě hodit.

Můžete se těšit i na epizodu věnovanou dětem, kde vám Jamie ukáže jednoduchý recept na rybí prsty, ale i salát, díky, kterému ani ty nejvybíravější děti konečně nepohrdnou zeleninou. A pokud jste to předchozí večer trochu přehnali s pitím, můžete se spolehnout na Jamieho nudle, které vyléčí každou kocovinu.

Sledujte pořad Jamie vaří v karanténě již 28. prosince v 18:05 hod. na TV Paprika!


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Barbora Hrubá, Account Manager, PR.Konektor

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28664/jamie-oliver-vari-v-karantene-na-tv-paprika/