Show Jana Krause – 22. 12. 2020
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.12.2020
Show Jana Krause: zpěvačka, kterou ve fitku nepotkáte, hokejový švihák a rekordní pikantérie. V dalším dílu Show Jana Krause se představí zpěvačka Monika Bagárová s dcerou Rumiou, hokejista David Pastrňák a rekordman Radim Řehůřek. Poslední letošní premiéru, a navíc speciální vánoční díl Show Jana Krause uvidíte výjimečně v jiném čase – v úterý 22. prosince už ve 20.15 hod. na Primě.


Prvním hostem předvánočního dílu bude zpěvačka Monika Bagárová se svojí půlroční dcerkou Rumiou. Moničiným partnerem a otcem její dcery je úspěšný zápasník MMA Machmud Muradov, o něhož se prý při každém zápase trochu bojí. „Není pro mě příjemné vidět, když se pere,“ svěřuje se. „Pokaždé, když má zápas, jsou to pro mě nervy, stres a bojím se. A ani mi nejde o tu výhru, abych pravdu řekla, ale aby se vrátil ve zdraví domů.“ I když se to bez modřin občas neobejde, jak dodává se smíchem, a také prozrazuje, že Machmud – mezi přáteli řečený „Mach“ – musí často držet diety, aby měl optimální váhu a aby jeho tělo dobře fungovalo. „To je úplný opak mě,“ přiznává, „já hodně jím a necvičím. Takže mi dva spolu do fitka jít nemůžeme.“ Ovšem to, že na sobě a na svém zdravém životním stylu někdo dokáže makat, prý obdivuje, neboť ona vydržela vždy maximálně měsíc. Řeč dojde samozřejmě i na exotické jméno její dcery. „To má podle své babičky, která žije v Uzbekistánu,“ vysvětluje Monika Bagárová a pobaveně vypráví, že když na ní fanoušci na sociálních sítích vyzvídali, jak by se miminko jmenovalo, kdyby to byl kluk, mystifikovala je odpovědí, že „Rum“. Jinak si ale velice pochvaluje, jak je její dcerka hodná, i to, že přes den hodně spí. „Dokážu si představit, že si Ruminku vezmu časem s sebou na koncert, protože i ona umí zpívat,“ říká pyšná maminka. Naopak zcela odmítá to, že by zkoušela štěstí jako muzikálová zpěvačka. „Myslím, že na to nejsem moc šikovná. Jsem sólová zpěvačka, která si radši zazpívá se svojí kapelou v nějakém svém projektu.“


Dalším vzácným hostem je špičkový český hokejista a přední hráč zámořské NHL – David Pastrňák, který hned zkraje přizná, že ho dost znervóznilo, když ho chtěly dámy v maskérně přepudrovat. „To jsem na sobě nikdy neměl,“ ošívá se při té představě a vzápětí předává svému hostiteli jako dárek dres svého klubu Boston Bruis se svým číslem 88. Na oplátku mu Jan Kraus nabídne domácí vaječný koňak, což David rád přijme, neboť ho prý nikdy ani neochutnal. „To se to bude povídat,“ libuje si se sklenkou v ruce a hned spustí, jak má letos za sebou spoustu testování na koronavirus. „Chtěl jsem být hrozně dobrý kamarád, tak jsem nabídl našemu novému spoluhráči Ondřeji Kašovi, který neměl byt, aby bydlel u mě. Jenže on to chytil, takže jsem musel být dlouho v karanténě.“ Krom toho, že je David jedním z nejlepších střelců v NHL, vzbuzuje velkou pozornost i svými odvážnými módními kreacemi. Inspirací mu prý byl švédský kolega Loui Eriksson. „Ten přišel každý den v něčem jiném,“ vzpomíná, „dali jsme se do řeči a mně se to prostě začalo líbit.“ Ze začátku si prý nechával své extravagantní modely šít, ale časem přišel na to, že to jsou vyhozené peníze. „Objednávám si přes internet fakt levný obleky,“ směje se ironicky s tím, že nedostal devět měsíců výplatu. Zavzpomíná i na začátek své kariéry, kdy jako patnáctiletý odešel hrát do Švédska. „Tam jsem byl dva a půl roku a bylo to náročný, musel jsem se o sebe postarat, neuměl jsem jazyk, nedostával jsem peníze a musel jsem každý týden prosit mámu o každou korunu. Přes Skype mě taky máma učila vařit palačinky, který jsem pak měl k snídani, obědu i večeři.“ Poté šel hned do zámoří. „To už jsem ale uměl anglicky, tak to bylo jednodušší.“ Za své zkušenosti je prý velice vděčný a hokej podle svých slov miluje. „Kdybych nehrál pro lidi, tak nikdy nepodávám takové výkony,“ říká na adresu kritiků, kteří mu vyčítají, že si moc hraje, místo toho, aby střílel jeden gól za druhým. „Musím se u toho bavit, takže ať si lidi říkají, co chtějí, já vím, že na ledě nechávám všechno, co můžu.“


Dnešní a zároveň poslední letošní Show Jana Krause uzavře rekordman v pojídání chilli papriček Radim Řehůřek. Pan Řehůřek trpí vzácným genetickým onemocněním, které se nazývá Usherův syndrom, v jehož důsledku postupně přichází o sluch i zrak. Ztrátu sluchu kompenzuje pomocí zvukového procesoru. „Díky tomu něco slyším, jinak bych byl hluchý jako poleno,“ říká borec, kterému nechybí smysl pro humor a který se zapsal do české knihy rekordů tím, že dokázal během deseti minut sníst 13 kusů papriček druhé nejvyšší pálivosti na světě. Chilli papričky jsou pro něj nejen pochutinou, ale celoživotním hobby a – ač je to k nevíře – především také lékem. „Dělám si z chilli a dalších bylinek kapičky, které si kapu do očí,“ popisuje. „Vím, že to zní hrozně, a každý, kdo to udělá poprvé, na chvíli přestane vidět. Mně to ale paradoxně pomáhá, takže začínám aspoň trochu vidět. Všichni lékaři, co mě po této kúře měli možnost vidět, byli překvapení tím, že je oko v lepší kondici než předtím.“ Přiznává však, že i poté, co recepturu na tyto speciální kapky s pomocí své ženy dlouho ladil, bylo stejně první kápnutí naprosto šílené. Co ho k tomuto experimentu přivedlo? Jak taková soutěž v pojídání pálivých papriček probíhá? Jaké druhy papriček jsou a jaká je škála jejich pálivosti? To a mnohem více se dozvíte v dalším dílu oblíbeného pořadu Show Jana Krause už v úterý večer na Primě!


Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show. Na poslední a speciální premiéru Show Jana Krause v tomto roce se můžete těšit výjimečně v jiném čase – v úterý 22. prosince už ve 20.15 hod. na Primě. Na další díly se těšte po novém roce.

Bavte se premiérově!


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 21. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28665/show-jana-krause-22-12-2020/