Kanály Discovery a Eurosport pokračují na Telly
Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 23.12.2020
Televizní operátor Telly se domluvil se skupinou Discovery na prodloužení vysílání kanálů z jejího portfolia.
Zákazníci Telly tak budou moct nadále sledovat portfolio skupiny, mezi které patří dokumentární kanály Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, krimi kanál ID: Investigation Discovery a lifestylové kanály DTX, TLC, Travel Channel nebo Food Network.

Zároveň zákazníci nepřijdou ani o oblíbené sportovní kanály Eurosport 1 a Eurosport 2. Hned v příštím roce tak budou moct sledovat vrcholnou sportovní akci, Olympijské hry v Tokiu. Dále se můžou těšit na tenisové přenosy ATP, včetně všech Grand Slamů, cyklistické závody Tour de France, Giro d‘Italia a Vuelta a řadu dalších sportovních akcí.
„Skupinu Discovery vnímáme jako distributora vysoce kvalitního obsahu. Osobně mě velmi těší, že jsme nalezli shodu a domluvili jsme se na prodloužení naší spolupráce,“ říká Vladimír Rusnák, ředitel pro strategii Telly.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, zápasy UFC nebo americkou NFL. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP, a všechny daně, včetně daně z příjmu, společnost odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový manažer Telly, 22. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28667/kanaly-discovery-a-eurosport-pokracuji-na-telly/