Najlepšiu zábavu prinesie na obrazovky TV Markíza nový seriál Najhorší týždeň môjho života
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 29.12.2020
Televízia Markíza predstaví už začiatkom roka 2021 netradičnú seriálovú novinku s názvom Najhorší týždeň môjho života, ktorá bude na ploche ôsmich častí komediálnym pohľadom sledovať osudy hrdinov počas jedného týždňa ich životov. Každou epizódou sa príbeh čoraz viac zamotáva a všetko, čo sa môže pokaziť, sa aj pokazí. Hviezdne obsadený komediálny seriál vznikol na základe úspešnej britskej predlohy, diváci sa naň môžu tešiť už začiatkom januára 2021.


V hlavných úlohách nového komediálneho seriálu sa predstavia obľúbení herci Roman Poláčik a Kristína Svarinská, ktorí si zahrajú šťastných, aj keď osudom komicky skúšaných snúbencov – Marcela a Melániu. Ich predsvadobný týždeň im okorení nielen ženíchove smoliarstvo, ale aj rodinní príslušníci na čele s Marcelovými svokrovcami (Jozef Vajda a Zdena Studenková), macochou striptérkou (Dominika Kavaschová), či jeho kolegyňou (Sarah Arató), ktorá je ním doslova posadnutá a nedá mu dýchať. Na televízne obrazovky sa po dlhšom čase vracia aj slovenská herečka Ida Rapaičová, ktorá si v seriáli zahrá nevestinu babku s podrezaným jazykom.
Diváci sa môžu tešiť na poriadnu dávku zábavy pri sledovaní nových, nečakaných, vtipných situácií, ale najmä trapasov, ktoré sa budú každou časťou hromadiť, a vyvrcholia v najdôležitejší deň oboch mladomanželov. Dočkajú sa Marcel a Mel svojho šťastného konca?

"Celý svet vrátane Slovenska má za sebou neľahký rok, preto som veľmi rada, že hneď skraja toho nového môžeme našim divákom vyčariť úsmev na tvári. Verím, že seriálová novinka od tvorcov úspešných Sestričiek divákom spríjemní štvrtkové večery, a že skvelá nálada, ktorá vládla pri jeho natáčaní, sa prenesie aj do ich obývačiek," povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Najhorší týždeň môjho života je slovenskou adaptáciou britského komediálneho seriálu The Worst Week of My Life, ktorý v rokoch 2004-2006 vysielala stanica BBC One. Seriál bol mimoriadne populárny, jeho 1. sériu sledovalo v priemere päť miliónov divákov, a pozitívne hodnotený bol aj kritikmi. V roku 2006 získal nomináciu na prestížnu cenu BAFTA za najlepšiu situačnú komédiu. Lokálne verzie seriálu vznikli napríklad aj v Nemecku, USA, Taliansku, Rumunsku, či Grécku.

V slovenskej adaptácii sa na pľaci stretlo naozaj hviezdne herecké obsadenie, o čom svedčí aj najnovšia držiteľka ocenenia OTO v kategórii herečka, Dominika Kavaschová, ktorá si zahrala Marcelovu mladú „macochu“: „V seriáli hrám jednu veľmi pozitívnu osobu. Síce je to striptérka, trochu pribrzdená, ale zato optimistická, veselá, urehotaná, milujúca žena bez zábran. Celé nakrúcanie a aj stvárňovanie tejto postavy som si naozaj užila. Obsadenie bolo skvelé a v celom štábe vládla príjemná atmosféra.“

Prácu na seriáli si pochvaľuje aj Roman Poláčik, ktorý stvárnil hlavnú postavu Marcela: „Myslím si, že tento projekt bol skvelou a zároveň náročnou previerkou, od ktorej si sľubujem posun vpred ohľadom vnímania komediálneho žánru v našich televíziách. Diváci sa môžu tešiť na kolotoč nedorozumení, škodoradostných situácií a rýchlych zvratov.“ Jeho seriálová polovička Kristína Svarinská alias Mel ho dopĺňa: „Som rada, že som mohla na pľaci stretnúť takú skvelú partiu ľudí, s ktorými som si celé nakrúcanie mimoriadne užila. Verím, že si náš seriál nájde divákov a odľahčí tieto náročné časy.“

Nový komediálny seriál Najhorší týždeň môjho života bude TV Markíza vysielať už od 7. januára 2021 každý štvrtok o 20:30 hod.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 28. 12. 2020

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28676/najlepsiu-zabavu-prinesie-na-obrazovky-tv-markiza-novy-serial-najhorsi-tyzden-m-jho-zivota/