Eurosport startuje golfové vysílání PGA Tour
Autor: Media:list/Eurosport CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 14.01.2021

PGA Tour uvidíme na Eurosportu 2 vždy od čtvrtka do neděle, denně až 4 hodiny živě. Od 14. do 17. ledna bude na obrazovkách turnaj Sony Open in Hawaii. Živé vysílání odstartuje vzhledem k časovému posunu v nočních hodinách ze čtvrtka na pátek.


Diváci Eurosportu mohou od ledna 2021 pravidelně sledovat nejlepší a nejpopulárnější golfové hráče světa, na obrazovkách se představí Tiger Woods, Rory McIlroy, Dustin Johnson nebo Phil Mickelson. Slovenští diváci mají své zastoupení v PGA Tour – slovenské barvy reprezentuje Rory Sabbatini.

Před Eurosportem a jeho diváky je významný golfový rok. Partnerství s PGA Tour nabídne v průběhu roku až 43 týdnů živého golfového vysílání v České republice a na Slovensku. Golfové vysílání Eurosportu prohlubuje dlouhodobé partnerství Discovery a PGA Tour.

Živé vysílání Sony Open in Hawaii odstartuje vzhledem k časovému posunu v nočních hodinách ze čtvrtka na pátek, přesně v 1:00 na programu Eurosport 2.

Sony Open je druhým turnajem PGA Tour na obrazovkách Eurosportu v roce 2021 po pozvánkovém Sentry Tournament of Champions. Oba turnaje se hrají na Havajských ostrovech, které se v posledních desetiletích proměnily v lukrativní golfovou destinaci, kde bylo založeno množství hřišť a kam se létá za golfem. Diváci si zároveň s golfem užijí i úchvatnou přírodu Havajských ostrovů, jednoho z nejatraktivnějších koutů planety.


Vít Rosenbaum, Marketing & PR, Media:List CZ; obr. z turnaje - Getty Images

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28710/eurosport-startuje-golfove-vysilani-pga-tour/