Show Jana Krause – 20. 1. 2021
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 16.01.2021

Moderátorka Gabriela Lašková, kapitán dopravního letadla David Hecl a režisér a herec Pavel Soukup a Jakub Nemčok se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Gabriela Lašková – moderátorka, která je aktuálně na mateřské. „Nejsem úplně ranní v ptáče a vstávat téměř ještě v noci není snadné. Jsem nicméně maminkou dvouletého kluka, který občas ani v noci nespí, takže mu dám mlíčko na noc a pak jdu rovnou do práce,“ řekla v květnu minulého roku podruhé těhotná Gabriela Lašková, když stanice CNN Prima NEWS představovala nový ranní pořad Nový den, v němž populární moderátorka dostala angažmá. V září přišel na svět druhý syn Vincent a od té doby Gabriela, která je kromě moderování známá jako Česká Miss 2013, do práce nevstává a plně se věnuje mateřským povinnostem. Péče o dva malé syny Gabrielu nejspíš baví a naplňuje, protože začátkem nového roku na otázku, zda by pro kluky chtěla sestru, rozhodně prohlásila: „Chtěla bych třetí dítě. Jestli to ale bude holčička, není důležité.“ Alespoň dočasný návrat oblíbené moderátorky na televizní obrazovky proběhne v dalším vydání Show Jana Krause.


David Hecl – kapitán největšího dopravního letadla na světě (Airbus A380). Ve vzduchu strávil od poloviny 90. let, kdy začal létat, 14 tisíc hodin, rovník obletěl 333krát. David Hecl umí řídit obra mezi dopravními letadly, Airbus A380. Bohužel teď do jeho kokpitu, v němž naposledy jako kapitán absolvoval let loni 7. března na lince Paříž – Soul, asi jen tak neusedne, neboť s odůvodněním „koronavirová krize“ dostal výpověď. Současnou situaci ovšem vnímá realisticky a je mu jasné, že konec řízení tohoto letadla nepotkal jen jeho: „A380 je skvělý stroj, ale ne do dnešního světa. Stal jsem se kapitánem úžasného letadla pro špatnou dobu. Jsem přesvědčen, že už se toto obří letadlo do nějakého masového nasazení nikdy nevrátí, všichni se jich zbavují. Stačí se rozhlédnout po aerolinkách, které je mají ve flotile. Prakticky nikdo s nimi teď nelétá, jejich piloti dostali všude výpovědi nebo neplacené volno, což je ve výsledku vlastně totéž.“ Davida do SJK doprovodí jeho kolegové Štěpán Kolomazník a Stanislav Vojtíšek, kapitáni Airbusu A330, kteří jsou v současnosti rovněž bez práce.


Pavel Soukup a Jakub Nemčok – režisér a herec seriálu #martyisdead. Český internetový seriál #martyisdead získal na konci minulého roku prestižní cenu Emmy v kategorii krátkých seriálů, a stal se tak prvním českým pořadem, který kdy byl takto oceněn. Pavel je jeho režisérem, Jakub v něm hraje Martyho, který zemře hned v prvních minutách první epizody. Vzhledem vyprávění formou „flashbacků“ je přesto jeho hlavním hrdinou. Tématem série je kyberšikana. „Ptá se mě na to víc lidí, ale já to nevím. Mohl bych zbaběle z odpovědi utéct a říct, že to je tématem, které teď rezonuje, a že se nám ho povedlo žánrově kvalitně zpracovat. Není to ubrečené drama, ale thriller, který není v konkurenci internetové tvorby obvyklý. Vizuální stránka seriálu je také na jiné úrovni, než bývá u internetových televizí zvykem,“ komentuje režisér nejvíc pravděpodobný důvod mezinárodního úspěchu seriálu.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 20. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 15. 1. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28711/show-jana-krause-20-1-2021/