“HIGH SCHOOL MUSICAL 3: SENIOR YEAR”: první ukázky na Jetix
Autor: PR Press Jetix ČR a SR , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 15.07.2008

Jetix, který je součástí celosvětového vysílání společnosti Walt Disney Company, oznámil dne 14. 7. 2008, že exkluzivně odvysílá trailer k dlouho očekávanému “High School Musical 3: Senior Year” na svých kanálech ve střední a východní Evropě a na Středním východě.


Tento pořad už byl vysílán 13 a 14. července 2008 na TV Jetix v Polsku, ČR, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Rusku, Bulharsku, Turecku a na středním východě. V České republice, Maďarsku a na Slovensku byly tyto exkluzivní první záběry odvysílány včera v 17:30 a ve 21:00.


Opakování pořadu bude ve čtvrtek 17.července v 19:00, v sobotu 19.července v 17:30 a v neděli 20.července v 09:30.


Hosty v pořadu jsou Zac Efron a Vanessa Hudgens a bude uvedena skladba “Now or Never” z netrpělivě očekávaného filmu “High School Musical 3: Senior Year”. Součástí upoutávky jsou exkluzivní záběry z filmu, jehož premiéra je v USA naplánována na 24. října 2008 následovaná krátce poté dalšími mezinárodními premiérami.


Jetix Europe

• Jetix Europe je přední dětskou zábavní společností nabízející lokalizované televizní kanály a programy, distribuci a spotřebitelské produkty v Evropě a v oblasti Středního Východu
• Jetix Europe je 14 Jetix televizních kanálů přinášejících jedinečnou kombinaci akce,dobrodružství a skvělého humoru pro děti ve věku od 6-14, v 58 zemích a v 19 jazycích do více než 50 milionů domácností. Dále společnost uvedla na italský trh GXT, placený TV kanál pro chlapce v teenagerském věku.
• Jetix Europe je součástí Jetix celosvětové aliance uvedené na trh Jetix Europe a The Walt Disney Company (ABC Cable Networks Group a Jetix Latin America) v roce 2004.
• Díky této alianci Jetix dosahuje přes 289 milionů* televizních domácností v 80 zemích a je vysílán v 25
Jazycích na celém světě.

*díky tv kanálům a brandovaných blokům


Jetix Česká republika a Slovensko

V České a Slovenské republice sleduje televizi Jetix přes 810 000 domácností. Jetix nabízí pestrou programovou nabídku se zaměřením na chlapce a dívky ve věku od 4 do 16 let výhradně v českém jazyce. Programová nabídka zahrnuje směs animovaných a hraných seriálů, filmů, hudebních a sportovních pořadů, které jsou vysílány 24 hodin denně. Jetix je strategickou součástí The Walt Disney Company, světové společností zaměřené na dětský zábavní průmysl, což zaručuje kvalitu vysílaných pořadů a silné firemní zázemí.


Martina Zvířecí, Lada Dobrkovská, Jetix ČR a SR, 14. 7. 2008

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2873/high-school-musical-3-senior-year-prvni-ukazky-na-jetix/