Společnost Philips TV & Sound představila nové produkty pro první polovinu roku 2021
Autor: PRAM/TP Vision , e-mail: info@pram.cz Přidané: 01.02.2021
Společnost Philips TV & Sound představila své nové produktové portfolio pro první polovinu roku 2021. V oblasti televizorů zákazníkům nabídne OLED modely s širokým výběrem úhlopříček od 48 až do 77 palců. Společnost také představila svůj první MiniLED televizor a již 5. generaci procesoru P5, který se stará o vylepšení výsledného obrazu i díky využití umělé inteligence.


V oblasti zvuku zase Philips TV & Sound potěší fanoušky aktivního životního stylu. Společnost představila hned 4 nové modely bezdrátových sluchátek určených pro sportovce.

• Byly představeny nové OLED modely Philips 806/856, které budou dostupné ve velikostech 48", 55", 65" a poprvé i 77"
• Řady 9636 a 9506 jsou prvními televizory Philips s technologií MiniLED – ve velikostech 65" a 75"
• Nová 5. generace obrazového procesoru P5 bude k dispozici v televizorech mini-LED, OLED806 a řadě 9000 a nabídne špičkovou kvalitu obrazu
• Technologie proti vypalování obrazovky Anti-Burn-In je rozšířena i na modely OLED střední třídy
• Philips Sound se nově zaměří také na segment sportovních sluchátek. Společnost představila své první čtyři modely
• Sluchátka A7306 True Wireless nabízejí monitoring srdečního tepu a technologii UV čištění
• Sluchátka s páskem přes krk u modelu A6606 jsou vybaveny technologií vibrací vnímaných kostmi. Poskytují skvělý zvuk, a navíc zvyšují bezpečnost, protože uši mohou slyšet i okolní zvuky
• Náhlavní sluchátka A4216 mají vložky z paměťové pěny se speciálním chladicím gelem, vše pokryté odnímatelnými a omyvatelnými látkovými polštářky
• Model A3206 nabízí kombinaci výkonu, pohodlí a bezpečnosti pro běžce, pěší turisty i do posilovny


Televizory

Philips OLED 806/856

Mimořádně konkurenceschopné řady OLED televizorů Philips řady 800 navážou na vynikající rok 2020 zavedením dalších vylepšení výkonu v roce 2021 – včetně procesorové sady 5. generace P5 s AI. Letošní modely 806/856 těží z jedinečné verze technologie Anti-Burn-In proti vypalování navržené pro specifickou ochranu OLED obrazovek televizorů Philips. Řešení využívá pokročilou funkci detekce loga k přesné identifikaci statického obsahu a postupnému snižování intenzity lokálního jasu, aby nedocházelo k vypalování – a to bez omezení světelného výkonu ostatních částí obrazovky.

Nové řady OLED televizorů se vyznačují vysoce kvalitním a výkonným 50W 2.1 zvukovým systémem s trojitým dozadu vyzařujícím prstencem a basovým měničem tvořeným čtyřmi pasivními zářiči. Televizory také nabízejí bezdrátové připojení DTS Play-Fi pro snadné použití a rovněž zvuk ve více místnostech (multiroom) s vysokým rozlišením. K podpoře formátů HLG, HDR10 a HDR10+ přidávají modely 806/856 také funkci HDR10+ Adaptive. Ta kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi z okolních světelných podmínek a automaticky optimalizuje úroveň jasu pro každou jednotlivou scénu zvlášť.

Oblíbená technologie Ambilight ve své čtyřstranné verzi nabídne ještě lepší zážitek ze sledování filmů. Modely jsou k dispozici ve variantě 48“, 55“, 65“ a poprvé i 77“.


Philips MiniLED 9636 a 9506

Nové televizory s technologií MiniLED kombinují lokálně ovládaná podsvícení se systémem Philips Micro Dimming Premium a vytváří lokální temnou černou a velkolepý jas přesně tam, kde je třeba. Barevná reprodukce je rovněž působivá díky vysoce kvalitnímu panelu VA se širokým pozorovacím úhlem a širokým barevným gamutem 95 % DCI-P3. Model 9636 navíc pokračuje v úspěšném partnerství se společností Bowers & Wilkins a nabízí působivý zvuk díky audio systému s více reproduktory 3.1.2 Bowers & Wilkins, který kombinuje reproduktory Dolby Atmos Elevation s jedinečnou technologií Tweeter-on-Top.

K podpoře formátů HLG, HDR10 a HDR10+ přidávají modely 9636 a 9506 také funkci HDR10+ Adaptive. Ta kombinuje dynamická metadata HDR10+ s informacemi z okolních světelných podmínek a automaticky optimalizuje úroveň jasu pro každou jednotlivou scénu zvlášť. Oba modely jsou kompatibilní s DTS Play-Fi, mají čtyřstranný Ambilight a působivý evropský design.


Philips 9206

Tento model nabízí vysoce kvalitní 100Hz VA panel se širokými pozorovacími úhly, regulovatelné LED podsvícení se systémem Philips Micro Dimming Pro zajišťující dokonalý kontrast a obrazový procesor P5. O zvuk se stará 50W zvukový systém 2.1 se zadním basovým reproduktorem s patentovanou technologií trojitého prstence a čtyřmi pasivními basovými zářiči. Čtyřstranný Ambilight obstarává úplné ponoření se do obrazu. Stříbrný úzký spodní rámeček z kartáčovaného kovu a minimalistický kovový horní a boční rámeček působí velmi luxusně.


Philips 8506 Performance Series

Úspěšná řada Performance Series, která kombinuje ty nejvíce žádané vlastnosti televize s ideálním poměrem cena/výkon, pokračuje i v roce 2021. Model 8506 je LCD televizor s přímým zadním podsvícením, který reguluje technologie Micro Dimming pro zajištění dokonalého kontrastu. Tato řada disponuje obrazovým procesorem P5, třístranným Ambilightem a kompatibilitou s DTS Play-Fi. Nabízí široký výběr úhlopříček: 43“, 50“, 58“, 65“ i extra velké úhlopříčky 70“ a 75“.


Sluchátka

Philips A7306 Sports True Wireless (TWS)

Vlajková loď Philips Sound, sluchátka A7306 True Wireless, jsou ideální pro moderní sportovce a zaručují výjimečné přizpůsobení a pohodlí díky výběru ze tří různých barevných špuntů a tří odnímatelných spon na uši.

• Integrovaný monitor srdečního tepu
• Automatické čištění UV zářením
• Stupeň krytí IP57. Vodotěsnost (účinné až do jednoho metru po dobu 30 minut), odolnost proti prachu a potu
• Šest hodin poslechu na jedno nabití (plus 18 hodin navíc s nabíjecím pouzdrem)
• Velké 9mm neodymové akustické měniče


Philips A6606 – Sportovní sluchátka pro přenos hudby lícní kostí

Na rozdíl od tradičních sluchátek založených na měničích využívá bezdrátový model A6606 technologii kostního vedení, která přenáší zvukové vibrace do ucha přes lícní kosti uživatele, což umožňuje poslouchat vysoce kvalitní zvuk, zatímco uši mohou volně naslouchat zvukům v pozadí, zejména v rušném prostředí.

• Vysoce kvalitní přenos pomocí technologie vedení zvuku kostmi, žádné špunty
• Bezpečnostní LED světlo
• Devět hodin přehrávání na jedno nabití
• Lehký titanem vyztužený pásek na krk
• Vodotěsný, prachotěsný a odolný proti potu (bezpečné až do jednoho metru ve vodě po dobu 30 minut)
• Pouzdro pro snadné skladování


Philips A4216 – Sportovní bezdrátová náhlavní sluchátka

Bezdrátová náhlavní sluchátka Philips A4216 jsou skvělá pro všechny sportovní a outdoorové aktivity. Tato náhlavní sluchátka mají skvělé pasivní potlačení šumu a velké 40mm reproduktory poskytující vynikající detailní zvuk s intenzivní reprodukcí basů.

• Velké 40mm neodymové akustické měniče poskytují detailní zvuk se skvělými basy
• Vynikající pasivní potlačení okolního hluku
• Odolné proti vodě, prachu a potu
• Prodyšné vložky z paměťové pěny a chladivých materiálů
• Omyvatelné náušníky


Philips A3206 – Bezdrátová sluchátka do uší

Model Philips A3206 nabízí kombinaci výkonu, pohodlí a bezpečnosti pro běžce, pěší turisty i do posilovny. Ultralehká sluchátka jsou voděodolná, kompatibilní s Google a Siri a nabízejí dlouhou dobu přehrávání - až deset hodin.

• 13,6mm neodymové akustické měniče
• Chráněné proti potu, prachu a zaručující vodotěsnost
• Kevlarem vyztužený reflexní kabel s dálkovým ovládáním
• Tři uživatelsky přívětivá tlačítka na dálkovém ovládání a se sponou na tričko
• Stisknutím tlačítka aktivujete hlasové ovládání

Fotografie: https://www.tpvision.com/image-library/


O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů. Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty pod značkou Koninklijke Philips po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.


Sledujte nás na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jiří Kroulík, Account Director, PRAM Consulting
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28745/spolecnost-philips-tv-sound-predstavila-nove-produkty-pro-prvni-polovinu-roku-2021/