Skupina Prima má dvě nová jména v managementu
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 04.02.2021
Skupina Prima má od února dvě změny v managementu. Pozici finančního ředitele skupiny Prima bude nově zastávat Ladislav Musil, který ve funkci nahrazuje Petra Babulíka. Ten se po více než dvacetiletém působení ve skupině GES, do níž patří i FTV Prima, dohodl s vedením na ukončení svého dlouholetého angažmá. Ke konci ledna tak končí v pozici finančního ředitele i v představenstvu skupiny Prima.


Po vzájemné dohodě s vedením odchází ke konci března také Martin Cepek, který na Primě od roku 2013 působil jako Business Development Director. Jeho stávající agendu převezme Lukáš Kubát, který podobnou funkci zastával u společnosti Central European Media Enterprises.

„Rád bych jak Petrovi, tak Martinovi moc poděkoval za jejich dlouholeté působení ve skupině Prima. Ušli s námi dlouhý kus cesty a pomohli nám nastartovat transformaci skupiny Prima v moderní mediální dům. Věřím, že nové posily – Ladislav Musil i Lukáš Kubát – přinesou nové zkušenosti do našeho týmu a jako ostřílení manažeři přispějí k naplnění naší dlouhodobé vize stát se inovativními lídry na českém mediálním trhu,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Ladislav Musil bude na Primě působit jako finanční ředitel. Ze své předchozí kariéry má s vedením finanční agendy i dalšími vrcholnými funkcemi bohaté zkušenosti. Pracoval například ve společnostech KOH-I-NOOR Mladá Vožice a ZVVZ Milevsko, patřící do skupiny GES, Český rozhlas, Tatra Kopřivnice a jako interim manažer se podílel na několika restrukturalizačních projektech v oblasti výroby a služeb.

Lukáš Kubát bude mít na starost spolupráci skupiny Prima s jednotlivými operátory v České republice i na Slovensku. Svou kariéru začínal ve společnostech Ernst & Young a Deloitte. Posledních deset let pracoval ve společnosti CME, kde se věnoval korporátní strategii a její implementaci v oblasti monetizace obsahu prostřednictvím platforem operátorů a digitálních služeb na pěti trzích střední a východní Evropy.


Gabriela Semová, vedoucí korporátní a interní komunikace, FTV Prima, 1. 2. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28754/skupina-prima-ma-dve-nova-jmena-v-managementu/