Skylink 7 slaví narozeniny a Černý baron se vrací na obrazovky
Autor: M7/SKylink/WS Czech , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 05.02.2021
Provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink začíná se svým programem již třetí rok vysílání. Televizní stanice Skylink 7, dostupná exkluzivně zákazníkům Skylinku, slaví tento týden narozeniny. Co zajímavého za více než 700 dní vysílání nabídla?


Stanice přišla na svět 7. února 2019 ve spolupráci s vysílateli placených stanic a postupně nabídla i vlastní obsah. Jako první uvedla komediální seriál Vítejte ve Švédsku a sportovní drama Domácí hřiště. Následovaly další seriály, a ne jen tak ledajaké, ale rovnou z originální produkce stanice Canal+. První vlaštovkou se stalo napínavé Zmijovisko a následovalo hned několik dalších titulů – například špionážní seriál Nelegální nebo politické drama Černý baron.

Skylink 7 odvysílá i druhou řadu dobře hodnoceného seriálu Černý baron. Síť intrik francouzské politické scény se začne rozmotávat již dnes, 5. února ve 20:15 hod.

Na další novinky se mohou naši zákazníci těšit již velmi brzy!

Nezapomeňte, že vybrané seriály z programu Skylink 7 lze sledovat i v naší internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.


Technické parametry pro naladění programu:

Program: Skylink 7
Pozice ve FastScan: 7
Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 12 344 MHz
Polarizace: horizontální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/ 8PSK
Pilot: OFF


PR M7 Group; Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 5. 2. 2021

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/28759/skylink-7-slavi-narozeniny-a-cerny-baron-se-vraci-na-obrazovky/